Ilona

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Madottoman hyvä olla!

Ei, otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä vaan se viittaa koirien loishäätöön. Aloitin maanantaina matolääkekuurin koirille ja tänään annoin viimeiset napit.
Ensimmäisenä päivänä tabletin antaminen koirille oli pienehköä taistelua. Tiesin entuudestaan, että Awa ei makkaran sisällä tablettia syö. Se on kunnon Sherlock; löytää tabletin aina makkaran sisästä vaikka sen yrittäisi miten pieninä paloina sinne ujuttaa 'piiloon'..! Niinpä olen todennut, että paras tapa antaa lääke Awalle on se, että tunkee tabletin suuhun ja odottelee, että neiti sen nielaisee. Hetan kanssa tein samalla tavalla.
Toisena päivänä tabletinanto sujui jo paremmin. Awa tiesi mitä tehdä ja sen lääke oli nopeasti nieltynä. Hetan kanssa meni vähän kauemmin.
Kolmantena päivänä, eli tänään, Awa nielaisi lääkkeet nopeasti, mutta Hetapa ei.. Se ei sitten millään nielaissut vaikka yritin kurkun alueelta silitellä ja vähän hieroakin.. Aina se sen tabletin sylkäisi pois.. Lopulta se meni sitten niin, että Heta järsi tabletin.. Hitaasti, mutta varmasti x)


Nyt on sitten matokuurit syötynä taas hetkeksi aikaa. Awalle annoin Axilur 500mg ja Hetalle Axilur 250mg.

Viime postauksessa mainitsinkin noista tilaamistani lihoista. Nyt on kokeiltuna lammasjauheliha ja broilerjauheliha. Kumpikin upposi koirille hyvin. Broilerista tykkäsi kumpikin kovasti, lammasta Heta aluksi vain vähän näykki, mutta kyllä se sen sitten lopulta söi. Seuraavana ois vuorossa hevosjauheliha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti