Ilona

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Punaisia nauhoja

Tänään mätsäröitiin Seinäjoella Minimanin parkkiksella tyttösten kanssa. Heta pienten koirien kehässä, jotka tuomaroi Heidi Kaipio ja Frini isoissa, joiden tuomarina toimi Sari Vainionpää.

Ensin menin kehään Hetan kanssa. Neiti malttoi esiintyä tänään tosi kivasti. Seisoi suhteellisen hyvin paikoillaan ja antoi tuomarin käpälöidä sekä katsoa hampaat. Ravaaminenkin sujui. Meille punainen nauha. Punaisen nauhan saaneiden kehässä esiinnyttiin myös hyvin, mutta tällä kertaa ei sijoitusta, joten PUN-.

Myös Frini esiintyi hyvin! Ihan hitusen veti päätään taaksepäin, kun tuomari lähestyi, mutta antoi kuitenkin käpälöidä ja katsoa hampaat ongelmitta. Ravasi nätisti ja pönötti hienosti paikoillaan. Saatiin punainen nauha. Punaisten kehässä pönötettiin ja juostiin pari kierrosta, meille kuitenkin kiitokset, joten Frinillekin tuloksena tästä mätsäristä PUN-.

Minna & Willa (Frinin siskopuoli ;)) olivat myöskin saapuneet Vaasasta saakka Seinäjoelle mätsäilemään. Ja ihan ensimmäistä kertaa pari nähtiin kehässä yhdessä, huippua! Sijoitusta ei tällä kerralla sinisten kehässä tullut, mutta pieni Willa meni niin hienosti ja reippaasti kehässä. Ja kaiken lisäksi Minna esitti neidin hyvin! Oon Minna susta tosi ylpee, näytti ihan oikeasti siltä, kuin olisitte olleet kehässä paljon useamminkin! Siitä se lähtee ;)

Tästä mätsäristä ei kuvia taida olla, joten laitetaan tähän nyt edes jokin täytekuva syyskuun Jämsän mätsäristä. Kuvasta kiitokset Riihiluoman Sannalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti