Ilona

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Omatoimirallya

Treenailtiin tänään Marin kanssa rallya hallilla. En ollut muistanut miettiä rataa tms. etukäteen, joten heitin rataprofiilin sitten vähän vaan lonkalta. Rata näytti siis suurinpiirtein tältä:



Tarkoituksena oli Frinin kanssa tehdä (lähes) palkaton rata - ja siinä onnistuttiinkin. Seuratessaan hyvin ja oikealla paikalla sai palkan, samoin parilla tehtäväkyltillä sai palkan, kun teki tarkasti ja oikein. Viimekertaisissa rallyepiksissä huomasin vasta videolta, miten suuren avun annoin Frinille maahanmenoon vaikkei se enää oikeasti sellaista tarvitse.. Nyt siis keskityin radalla siihen, että en anna vartalo-/käsiapuja vaan Frinin on mentävä maahan ainoastaan käskyllä - ja niinhän se sitten menikin.

Otettiin myös paikkamakuuta samalla kun Rommi treenasi radalla seuruuta yms. Välillä Mari leikitti Rommia ja vähän juoksivatkin hallissa edes takaisin. He myös kävelivät Frinin takaa noin metrin päästä, kun heiltä sitä ihan vartavasten pyysin. Frini pysyi mainiosti. Sietää todella hyvin erilaisia häiriöitä. Mahtavaa! Onnistuneet treenit kaikin puolin ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti