Ilona

lauantai 3. helmikuuta 2018

EP Rally-toko Cup, 1.osakilpailu

EP Rally-toko Cup tulee taas tänävuonna ja tänään oli cupin ensimmäinen osakilpailu Seinäjoella LAGU:n hallilla. Vietettiin siis koirien kanssa aikaa harrastusten parissa.

Viva osallistui mölliluokkaan ja sai sieltä 81/100 pistettä, vasemmalle kääntyminen on hirrrween vaikiaa ;p Takapäänkäyttötreeniä siis..
Frinin kanssa osallistuttiin avoimen luokan radalle ja saatiin sieltä 90/100 pistettä ja sijoituttiin kolmansiksi! 😍 Ja VAIN -3 pistettä kokonaisvaikutelmasta meni haukkumiseen. Haukkuminen radalla on tosiaan ollut se meidän murheenkryyni, kun en ole oikein tarkalleen tiennyt miten puuttua siihen. Nyt ollaan alkuvuosi käyty ohjatuissa rallytreeneissä ja saatu hyvät ohjeet, miten asiaan voi puuttua - ja nämä ohjeet on nyt olleet sellaisia, mitkä ovat meitä auttaneet hurjasti. Kiitos Teresa!
Omakin asenne radalla oli nyt kyllä paljon reippaampi kuin aiemmin ja kyllähän sen tekemisessä huomasi. Lisäksi tein ennen rataa itselleni selväksi, että mitäs sitten teen, jos Frini radalla haukkuu. Ja nyt se ei haukkunut, kuten aiemmin. Muutama pieni haukahdus tuli parissa kohdassa, mutta niihin en puuttunut. Päätin ennen rataa, että jos haukahdukset pysyy tuollaisina pieninä ja yksittäisinä, en puutu, mutta jos niitä tulee radan aikana useampi ja tiheämmin, niin sitten puutun asiaan. Tänään kuitenkin meillä meni hyvin ja virittelyt ennen rataa toimi. Tästä on hyvä jatkaa 💪🏼
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti