Ilona

lauantai 27. heinäkuuta 2019

Rally-tokoepikset Vaasassa

Helteisessä Vaasassa suoritettiin tänään Vivan (Awapik's Flying Wonder) kanssa rally-tokoepisten mölliluokan rata pistein 99/100 ja sijoitus 1/8 :)

Lähdössä palkkasin ja toisen kerran palkkasin radalla kahdeksikon kohdalla, koska seurasi kivasti. Hyvin nesteytettynä niin ohjaaja kuin Vivakin jaksoi tehdä radan keskittyneesti vaikka näin kuuma sää olikin. Ennen näihin epiksiin lähtöä, mietin kyllä kahdesti lähdetäänkö sittenkään tämän kuumuuden takia, mutta päätin sitten kuitenkin lähteä. Onneksi autossa on ilmastointi, joten matkanteko ei ollut lainkaan tukalaa ja paikan päälläkin löydettiin varjopaikka, joka helpotti oloa. Ja vettä oli mukana runsaasti. Lisäksi järjestäjät olivat tuoneet paikalle saavin, jossa oli isoja pyyhkeitä, joiden avulla pystyi viilentämään koiria. Kisapaikka oli vielä kaiken lisäksi meren rannalla ja mereen pääsi uittamaan koiraa odotellessaan ja oman suorituksensa jälkeen.

Erittäin tyytyväinen olen Vivaan, joka tällaisesta säästä huolimatta teki hommia todella kivasti :) Videon suorituksesta näet TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti