Ilona

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Metsään meni..!

Nyt on välttämätön pakko lisäillä viime viikolta muutama kuvanen, kun treffailtiin koirakavereita oikein "urakalla" ja mentiin metsään..! Usein tulee vain tuon oman lauman kesken metsässä samoiltua, vaan nyt saatiin jopa kolmena päivänä seuraa koirakavereista! :)

Viime viikon keskiviikkonahan (12.3.) juhlistettiin Frinin 1-vuotissyntymäpäivää ja saatiin metsään seuraksi kaverini Jessica koiriensa Ilon & Murun kanssa. Kaikki viisi koiraa tulivat hyvin toimeen keskenään. Tosin eivät ne keskenään juurikaan leikkineet, vaan jokainen kulki vähän omia reittejään :')



Heti seuraavana päivänä (to 13.3.) lähdettiin metsään Sonjan ja Reetun kanssa. Vauhtia koirilla riitti vaikka millä mitalla. Reetu rakasti Awaa; "voi miten ihanan kipakka nainen!". Awakin sieti Reetua hyvin, ainoastaan silloin piti vähän komentaa, kun herra jyräsi päin ^^'
















Perjantaina (14.3.) meidän seuraksi lähti Wilma Patron-beussinsa kanssa. Metsäilyn lomassa otettiin yhteiskuvia koirien kanssa. Se olikin helpommin sanottu kuin tehty. Ei meinanneet koiruudet oikein jaksaa keskittyä poseeraamaan paikoillaan, kun kaverit juoksentelivat samaan aikaan pitkin metsiä :') Mutta saatiin kuin saatiinkin jonkinlaisia kuvia kuitenkin.


Lopuksi täytyy vielä mainita, että ilmoitin meidät toukokuun 5.päivä alkavalle agilityn alkeiskurssille ja sinne myös päästiin! Jospa mekin nyt vihdoin päästäisiin taas syventymään lajiin ja opittaisiin lisää! ☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti