Ilona

lauantai 22. elokuuta 2015

PetNetStoren Kesäpaketti, osa 2

Saamiemme tuotteiden testailu jatkuu, pitkästä aikaa. Ensimmäisen osan löydät täältä. Syynissä tällä kertaa lelut; Water Fun - Kelluva neopreenilelu, Jättisafaripehmo sekä Nahkakamu -sammakko. Nämä lelut ovat olleet vapaasti koirien saatavilla nyt noin parin viikon ajan. Sitä ennen niillä leikittiin vain, kun otin ne esiin. Lähinnä noutoleikkejä on leikitty, mutta pikkuisen on Frini yrittänyt niillä vetoleikkejäkin saada aikaan. Hetan kanssa ovatkin muutaman kerran niitä keskenään kiskoneet, siihen nähden ihan hyvin ovat kestäneet vaikkeivät nyt kuitenkaan ihan vetoleluiksi ole tarkoitettukaan :D Tosin tänään Frini onnistui iskemään kulmahampaansa sammakon saumasta läpi ja sammakkoon tulikin pieni reikä. Hyvin kuitenkin ajaa vielä asiansa ja pysyy leikeissä mukana.


PetNetStoren sivuilla sammakkolelusta sanotaan näin:
"
Hau-Hau Champion Nahkakamu on pehmeää ja vahvaa tekonahkaa. Nahkakamun sisällä on vinku. Koko 20 x 14 cm."
Vinku toimii vielä ja muutoinkin lelu on pysynyt suhtkoht hyvässä kunnossa. Rajumpia leikkejä se tosiaan ei kestä, mutta tällaisten koirien leikkejä kestää ihan hyvin, joilla ei ole mitään suurta vimmaa tuhota lelujaan. Ja onhan tuo lelu nyt hirveän söpökin :D Nettisivuilla on vaihtoehtona sammakon lisäksi myös ketturepolainen :)

Jättisafaripehmosta PetNetStoren sivuilla kerrotaan näin:
"Hurrrrrja JÄTTIkokoinen safaripehmo on jopa 72 cm pitkä! Tässä on ystävä isommallekin leikkijälle."
Heta näyttää huvittavalta raahatessaan tätä lelua ympäri asuntoa. Ja täytyyhän sen välillä tapporavistellakin lelua - varsin hauskan näköistä :p Tämä lelu on pysynyt menossa mukana hyväkuntoisena. Joskin eipä tämäkään hurjempia vetoleikkejä kestäisi, mutta ei sitä ole niihin leikkeihin tarkoitettukaan. Meillä tytöt tykkää lelusta, kun se rapisee ja siitä löytyy myös pieni vinku. Myös näitä on kahdenlaista; apina ja leopardi - meiltä löytyy apina :)

Water Fun - kelluvasta neopreenilelusta PetNetStoren sivuille lukee näin:
"Pehmeät helposti tartuttavat neopreeniset vesilelut vesipetojen noutoleikkeihin!"
Hyvin pysynyt menossa mukana ja vesileikeissäkin ihan toimiva, joskin imee vettä itseensä ja kestää jonkin aikaa kuivuakseen täysin. Myös tästä lelusta löytyy vinku. Meillä kuvassa näkyvän mustakeltaisen lelun lisäksi vaihtoehtoina on kaksi erilaista lelua; mustapinkki pallo ja mustavihreä kolmikärkinen lelu (enpä keksinyt muutakaan kuvausta kyseisen malliselle lelulle xD). Lelun materiaali on tosiaan sellaista, johon koiran on helppo tarttua kiinni.

Summa summarum: Meillä on tykätty leluista, varsin osuvat valinnat siis paketin koonnut henkilö on tehnyt! Kiitos siitä :)
Joskus (vähän) myöhemmin tulee testipostaus kosketuskepistä ja herkkupussista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti