Ilona

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Agiepikset Uudessakaupungissa

Oltiin hieman höpsähtäneitä ja lähdettiin Minnan ja Frinin kanssa aamuyhdeksältä kohti Uuttakaupunkia. Ohjelmassa agilityepikset :D Jep, ajettiin kolme tuntia "vain" epävirallisten agilitykisojen vuoksi. Mutta hei, kyllähän se kannatti! Nähtiin Frinin Rambo-veli (SW No Can Do) omistajineen ja tietenkin Frinin kasvattaja myös! Meillä oli tosi hauska reissu - ja eipä epiksistä tarvinnut ihan tyhjin käsinkään lähteä kotimatkalle ;p Tuomarina radoilla toimi Kirsi Leppälammi.

Osallistuttiin Frinin kanssa kolmelle radalle; mölliin, 1lk tasoiselle radalle sekä kontaktiluokkaan.
Ensin mentiin mölliluokan rata, josta videon näet TÄÄLTÄ. Tehtiin radalla nollatulos, mutta sijoittumismahdollisuuttahan meillä ei ollut, koska olemme viralliset kisat agilityssä jo korkanneet.
Seuraavaksi sitten 1lk:n rata, jossa taidettiin startata maksien kolmantena. Saatiin myös tältä radalta nollatulos! Ekaa kertaa ikinä nolla sellaiselta radalta, missä on myös kepit mukana! Jeee! :D Tällä nollatuloksella sijoituimme ykköseksi! Videon radalta näet TÄÄLTÄ.
Sitten välissä oli avoimen luokan rata, jossa kisasi Frinin Rambo-veli ohjaajansa Jennin kanssa. Hekin tekivät hienosti radalla nollan ja voittivat luokkansa! Onnea! ^_^
Lopuksi vielä kontaktiluokka, jossa tarkoituksena siis todellakin harjoitella niitä kontakteja. Videon näet TÄÄLTÄ. Meitä alkoi vähän jo väsymys painaa, joten eipä siinä enää sitten kovin huolellisesti niitä kontakteja yms. katseltu ja ohjailtu.. Tältä radalta siis HYL. Frini myös ehti huomata muurin siivekkeiden päällä olevat pussukat, jotka olivat siellä painoina :') "Ei tuollaisia ole ennen tuossa ollut, nih!" :'D Siinä sitten hetki keskusteltiin, että suoritetaanko se muuri vaiko ei; ja kyllähän me mentiin, kun hetki yritettiin. ERITTÄIN onnellinen olen siitä, että puomi-putki erottelu onnistui täydellisesti - ja vielä jopa kahdesti, kun tuo sama kohta mentiin radan aikana kahteen kertaan. Tuo koira, joka on niin putkihakuinen kuin olla ja voi, meni puomille, eikä putkeen vaikka se oli siinä ihan vieressä houkutuksena! Niiiiiin ylpeä olen tuosta ♥

Kiitoksia Minnalle seurasta ja meidän ratojen videoinnista, kiitos Kirsille kivoista radoista ja seurasta myöskin. Kiitokset myös Jennille, Markolle ja Rambolle - oli tosi kiva nähdä teitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti