Ilona

maanantai 7. marraskuuta 2016

Kevyet rallattelut

Otettiin iltasella pienet, kevyet rallattelutreenit Frinin kanssa. Vielä ainakin jaksaa tehdä täydellä teholla, astutuksesta tänään 21vrk. Ensi maanantaina ultraan.
Tehtiin pientä ratatreeniä; ensimmäinen kierros meni vähän höyryjä päästellen ja haukkua kuului vähän turhan useasti. Vaan tehtiin kuitenkin hyvällä innolla ja keskittyneesti - palkkailin, kun teki haukahtamatta. Rata näytti tältä:


Toinen kierros sujuikin sitten maltillisemmin. Itse alan pikkuhiljaa päästä jyvälle siitä, miten paljon Frinin kanssa pitää ennen kisasuoritusta tehdä, että vire pysyy kuitenkin hyvänä, mutta laskee sen verran, että ei innostuksissaan haukahtele niin kovasti. Tosin silloin haukkuu edelleen, jos olen epäselvä ohjauksessani - mutta se nyt on kaiketi ihan oikeutettua "ohjaa prkle paremmin!" ;p

Palkkailin siellä sun täällä; kesken seuruun, käännöksissä, eri tehtäväkylteillä jne. Kolmas kierros meni myös oikein hyvin, parhaiten näistä. Lopuksi otettiin vielä paikkistreeniä ja saatiin hyvä häiriö kaverista ja hänen koirastaan, jotka harjoittelivat vieressä mm. seuraamista. Myös parit luoksetulot otettiin ja kumpikin sujui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti