Ilona

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Eläinlääkärissä

Helou!
Matolääkkeet koira sai viime viikolla ja nyt käytiin sitten ottamassa rokotukset, joten ne onkin nyt sitten voimassa seuraavat kolme vuotta. Seuraava eläinlääkärikäynti kuitenkin on jo tämän kevään aikana tosiaan, kun vien tuon neidin sterkattavaksi. Vähän eläinlääkäriltä kyselin toimenpiteestä ja hinnasta; tuon kokoiselle koiralle operaatio tulisi maksamaan vähän alle 300euroa.. Lonkka- ja kyynärkuviakin tosiaan suunnittelin, että jos samaan syssyyn olisi nekin saanut, mutta mutta.. Hinta tietysti vähän nousisi ja pitääkin katsoa, että miten on tuon rahan laita siinä vaiheessa :') Ehtiihän ne kuvat toki myöhemminkin..
Eläinlääkäriaika meillä tänään oli kymmeneltä, ja joskus kymmentä vaille olimme odotushuoneessa. Awa oli kamalan täpinässä ja vinkui eikä olisi millään malttanut pysyä paikoillaan.. Pian paikalle tuli myös joku vanhempi nainen koiransa kanssa ja siitähän Awa riemastui -.-' Kivan show'n taas piti siinä ja sain pitää koiraa aloillaan, että se rauhoittuisi... Jestas! Toinen eläinlääkäreistä tuli sitten onneksi päästämään naisen koirineen vastaanottohuoneeseen odottamaan, että sain Awan rauhoittumaan. Viitisen minuuttia siinä vielä odottelimme ja sitten päästiin mekin vastaanotolle. Nostin Awan pöydälle ja annoin sille herkkuja kädestä, samalla kun ell laittoi rokotteen. Ilmekään ei neidillä värähtänyt, kiva juttu :) Edes jotain positiivista tässä reissussa :')


Pari päivää sitten oltiin käymässä Ilmajoella kaverini luona ja Awa näki pitkästä aikaa Ruun ja Rommin. Voi sitä jälleennäkemisen riemua x) Ihanaa, että edes kahden koiran kanssa tuo pippurinen neiti tulee toimeen noin kivasti ^^' Pihalla oltiin noin 20minuuttia ja sit siirryttiin sisälle, jossa meno oli aika vauhdikasta. Matot oli niin rullalla kuin voi vaan olla x) Jotain nelisenkymmentä minuuttia suunnilleen me ehdittiin kyläilemässä olla, kun sitten meidän piti jo lähteä hakemaan siskoani jumpasta. Kun päästiin kotiin tuolla koiralla oli virtaa edelleen, leikkiä olisi sen kanssa pitäny! En sitten siinä ehtinyt, joten koira luovutti ja meni nukkumaan x)

47cm / 13,8kg (1v 2kk)

Hyvää Ystävänpäivää! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti