Ilona

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Koiria ja irtiolon harjoittelua

Tavattiin tänään Seinäjoella Irina-beussi ja omistajansa Wilma. Awa piti hienoa ja oikein kirkasäänistä konserttia jo autosta Irinalle.. Neiti siis piti huolen siitä, että kaikki varmasti kuulivat, kun saavuimme paikalle :') Emme antaneet koirien haistella ja tutustua sen kummemmin vaan lähdettiin heti liikkeelle ja meni kyllä hienosti. Mitä nyt koirilla oli hirweeesti intoa vetää, mutta välillä jopa käveltiin mahtavasti vierellä, remmi löysällä! :) Hyvää treeniä tuli koirille myös siinä, kun välillä me kuljettiin Awan kans Irinan ja Wilman takana ja välillä toisinpäin. Ja vaivihkaa saivat koirat haistella ja tutustua siinä samalla.
Lopuksi kun jo olimme auton luona ja koirat pääsivät nenäkkäin vähän pidemmäksi aikaa, niin siinä kohtaa teini-Awa vähän ärähti Irinalle, mutta kun nyppäsin sen pois ja kielsin, niin neiti lopetti, onneksi. Toivottavasti pian tavataan uudestaan, oli mukava lenkki, kiitos siitä siis Wilmalle ja Irinalle! :)


Noin viikko sitten oltiin pellolla Awan kans rämpimässä ja pakko hehkuttaa; Awa oli irti! Toki vain pari minuuttia, mutta irti kuitenkin! :D Flexin kanssa oltiin matkassa ja pidin sitä niin pitkällä kuin suinkin ja se sitte siinä laahas maata koko ajan.. Siinä rämpiessä kutsuin Awaa tulemaan luokse. Aluksi se ei meinannut millään tulla luo, mutta sitten kun tajus, että mulla on taskussa herkkuja niin johan alkoi onnistumaan :D
Mulla oli joukossa myös vetolelu, jota Awa tykkää noutaa ja aloinkin sitä sitten heitellä ja katsoa miten koira toimii. Awa toi lelun takasin joka kerta ja yhessä vaiheessa sitten otin remmin irti vaivihkaa ja jatkoin heittelyä normaalisti; aluksi vähän lähemmäs ja sitten rohkaistuin heittämään sitä kerta kerralta hieman kauemmas. Noh, kävi sitten niin, että koira löysi rusakon jäljet ja lähti niitä seuraamaan ja hetken jo ehdin ajatella että "nonnniiii, nyt se otti hatkat", mutta ei! Onnistuin heittämään lelun lähelle koiraa ja koira havahtui siihen. Katsoi ensin lelua pitkään ja sitten minä aloin pomppimaan kuin mielipuoli ja kutsumaan Awaa tulemaan luo, ja tulihan se, luojan kiitos :D Vaivihkaa laitoin sitten remmin kiinni ja jatkoin lelun heittelyä. Aika voittajafiilis tuli kyllä, kun neiti ei lähteny omille teilleen :)

Pellolla juoksentelemassa 20.2.2012



Talven taikaa


Niin ryhdikkäästi se esiintyy uuden villapaidan kans x)
Villapaita Made by äiti :)


Se yksi ja ainoa, ainutkertainen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti