Ilona

torstai 17. maaliskuuta 2011

She's here!

Eilen (keskiviikkona 16.3.2011) oli se kauan odotettu päivä. Awa saapui taloon! ^_^
Aamulla seitsemän aikaan lähdimme kaverini Jonnan kanssa ajelemaan kohti Oulua. Oli todella hyvä keli ajaa; aurinko paistoi, pakkasta oli noin -10 astetta ja tienpinnat oli suurimmaksi osin kuivia. Matka meni hyvin ja löysimme perille parin "Tännekö?", "Ei.. Eiku joo!" -pohdinnan jälkeen.. x) Oikean parkkipaikan löydettyämme laitoin Marialle (kasvattaja) viestin, että olimme nyt saapuneet Ouluun ja hän sitten tuli meitä vastalle Awan kanssa. Ensimmäinen ajatus kun näin Awan, oli "Aaaaaww, voi ku se on pieni ja söpö!" :D Siinä parkkipaikalla hetken jutusteltuamme lähdimme Marian (ja Awan) opastuksella kohti hänen asuntoaan. Asunnolla vastassamme olivat Marian kämppis sekä Awan veli, Yoru, joka oli myös aivan valloittava tapaus ^_^ .. Rupattelimme niitä näitä noin tunnin verran, juodessamme samalla meille tarjotut teet. Kiitos niistä! :)
Hieman kauemmankin olisimme ehkä voineet viipyä, mutta tiesimme, että kotimatka tulisi kestämään noin kuusi tuntia, joten lähdimme ajelemaan kotiin päin kellon ollessa noin 14reikäreikä.


Matka pennun kanssa meni todella hyvin! Awa antoi pukea turvavyövaljaatkin päälleen muitta mutkitta. Alkutärinän (jota kesti noin 10 minuuttia) jälkeen neiti vain makoili ja välillä myös nukkui :) Pysähdyimme muutaman kerran, jotta päästiin kaikin jaloittelemaan (ja käymään vessassa xD).. Kotona olimme illalla kahdeksan aikoihin. Innokkaasti Awa silmäili ja nuuski uutta kotiaan; joka nurkka piti mennä läpi haistellen ^_^ .. Illalla kymmenen aikaan se käyttäytyi, kuin olisi ollut jo kauemmankin meillä x) .. Mutta kun itse menin nukkumaan puoli kahdentoista-kahdentoista(?) aikoihin, rauhoittui myös neiti untenmaille. Koko yön se nukkuikin hienosti, puoliksi mun sängyn alla.. *Kröhöm* Taisi se sieltä hieman pölyjäkin pyyhkiä ^^'

Aamulla sitten herättiinkin seitsemältä ja heti oli vauhti päällä :) Lelut sai kyytiä. Pissat teki lehdelle, mutta isompi hätä iski isseen makkarin oviaukon kohdalla.. Noh, oma mokani, olin liian hidas viemään neitiä ulos tarpeilleen.. x) Huomenaamulla olen nopeampi! ^^' Neiti joutui jo tänään olla neljä tuntia yksikseen, sillä kummankin; mun ja isseen, piti mennä töihin. Mutta hienosti Awa oli ollut! Mitään ei ollut tuhonnut! ^_^ Pelkäsin ehkä eniten, että se keksii haluta uuden sohvan tai uudet verhot ;D Mutta ei onneksi. En kuitenkaan vielä tämän enempää iloitse, josko sitten voi pomppia ilosta kun murrosikä on tullut ja mennyt, jos asiat vielä näin hienosti on silloin ja säästytään (enimmiltä) tuhoilta. ;D Hihi.

Onnistuin tänään leikkaamaan oikean etutassun kynnet. Ajattelin vain ensin totuttaa neitiä kynsisaksiin, mutta kun ei tuntunut vieroksuvan niitä, niin leikkasin sitten ^^' Huomenna sitten seuraavan tassun kynsien vuoro. :)

Autollakin matkustimme tänään. Kävimme Kurikan eläinlääkärillä (noin 10km yhteen suuntaan) rokotuksilla. Awa oli tooosi reipas tyttö, ei edes ilme värähtänyt kun pistettiin. :D Eve (eläinlääkäri) tarkisti korvat, silmät, rakenteen, suun/hampaat ja totesi kaiken olevan kunnossa. Kehui myös vielä että "on komea koiran alku".. ^^'
Kävimme autolla myös tuossa reilun kilometrin päässä, äiteen tykönä. Miiakin näki Awan ensimmäistä kertaa. :) Awaa ei eläinlääkärissä punnittu, enkä äiteenkään luona muistanut tehdä kotipunnitusta :D Täällä isseen tykönä tuo vaaka kun ei toimi, patterit loppu x) .. Mutta joku päivä yritän muistaa :) .. Kotimittauksella säkää on suurinpiirtein hurjat 37cm ;)


Nyt illalla on neiti ollut hieman unelias, liekö sitten vähän kuumetta rokotuksen jäljiltä, mutta sehän on ihan normaalia (ihan kuten ihmisilläkin saattaa olla). Nytkin istuessani tätä kirjoittamassa, Awa nukkuu omalla pedillään rauhallisesti. Taisi olla jännittäviä päiviä niin eilinen kuin tämäkin päivä. ^_^

Oulussa, vähän ennen kotiinlähtöä :)

Autossakin oltiin hienosti, turvavyövaljaisiin kytkettynä.
Awa saapui taloon <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti