Ilona

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Viikkokatsaus

Niin se vain on, että Awa on ollut meillä jo yli viikon! ^_^ Kyl se aika meneekin vain nopeasti :) Seuraavaksi kertoilen vähän menneen viikon tapahtumista :)

Pe 18.3.2011 Neiti oli noin 5h yksin minun ollessani töissä. Kotiin tullessani varauduin kaikkeen mahdolliseen. Turhaan. Paikat oli ehjät ja koira iloisesti häntää heiluttaen vastassa ^_^ .. Kynsiäkin taas leikkailtiin; vielä takatassuista pitäisi leikata.

Käytiin noin tunnin kestävällä kevyellä kävelylenkillä ja siellä haukuttiin vastaantulleet kävelijät ja koirat. Eiköhän se tuosta, kun vaan harjoitellaan :) .. Ohi pyöräilleelle pikkulapselle neiti ei sanonut mitään, katsoi vain päälle x)
Kotiin kun päästiin, niin virtaa oli aina vain. Pidettiin sitten pieni opettelutuokio; maahanmenoa. Neiti tajus jutun jujun tosi nopeasti! :) Harjoittelun jälkeen sitten vielä riehuttiin lumihangessa tennispallon kanssa. Kyllä sen jälkeen uni maistui! ^_^


La 19.3.2011 Nyt on kaikista tassuista kynnet leikattu. Käytiin tänään myös Ilmajoella tapaamassa kaveriani ja hänen koiriaan Rommia ja Ruuta (löytyvät kavereistani ;)). Alun haukkumisen ja tutustumisen jälkeen koirat leikkivät keskenään innokkaasti. Tapaaminen meni hyvin; kukaan ei purrut, eikä kukaan saanut kipeää :) ..

Su 20.3.2011 Aamulla heräiltiin kymmenen aikaan ja heti leikittiin. Leikin jälkeen mentiin käymään ulkona. Jee, kummatkin asiat ulos :D Neiti sai hurjasti kehuja! :)

Käytiin päivemmällä pienellä lenkillä ja vastaantulleelle naiselle haukuttiin niin kauan kunnes hän oli kohdalla ja pysähtyi meille juttelemaan "Voi kun se on pieni ja suloonen, onko se karhukoira?" .. :D Ainakin Awa huomasi, ettei vastaantulija ollutkaan pelottava x) Aloitettiin myös harjoittelemaan katsekontaktin ottoa.

Ma 21.3.2011 Harjoiteltiin istumista, luoksetuloa ja seisomista. Seisottaminen oli yhtä hulabaloota :D Neiti vain tahtoi maata ja istua, välillä myös hyppiäkin. Tassuakin tarjottiin. Tuosta äskenmainitusta tapahtumasta on alempana pieni kuvakollaasi x) .. Mutta kyllä se sitten loppua kohden alkoi tajuamaan homman tarkoituksen.. :)

Ti 22.3.2011 Käväistiin tänään Ilmajoella lenkillä kaverini ja hänen koiransa, Ruun, kanssa. Lenkki meni hienosti! Paremmin kuin osattiin kumpikaan odottaa! ^_^ Ensin koiruudet hieman haukkuivat toisilleen, mutta nopeasti tultiin toimeen ja oltaisiin jo leikittykin. Lähdettiin liikkeelle ja kummatkin koirat käyttäytyivät tosi mahtavasti! Muutaman kerran piti haukkua ihmisille, myös eräälle vaalimainokselle, mutta muuten mentiin loistavasti! ^_^

Ke 23.3.2011 Awa teki ekat tuhotyöt yksin kotona ollessaan... "Crocseja" oli järsitty, "jouluvalojen" tai no paremminkin koristevalojen johto oli napsaistu poikki.. Onneksi eivät olleet seinässä! Myös sanomalehden reunaa oli vähän revitty.. Lelujakin oli levitetty ympäri taloa, mutta kengät ja johto olivat olleet siis mielenkiintoisempia. Täytynee käydä kaupasta hakemassa Tabascoa..
Pihalla vähän leikittiin lumipallojen kanssa; niitä on kiva etsiä paksun lumihangen seasta x)


To 24.3.2011 Edellispäivästä viisastuneena, piilottelin aamulla juuri ennen töihin lähtöäni raksuja ja herkkuja ympäri taloa (lattianrajaan tietenkin), joita Awa sai sitten etsiskellä. Kotiin tultuani huomasin, että "crocseja" oli vähän järsitty, mutta muuta ei ollut tuhonnut. Ja kaikki herkutkin oli kadonnut piiloistaan :) .. Ostin myös Awalle aktivointipallon, jospa siinä olisi sille tekemistä kun jää yksin.
Seisotusharjoituksia tehtiin tänään ja paremmin meni kuin ensimmäisellä kerralla ^^' Nyt jopa saatiin napattua hieman parempi kuvakin.


Pe 25.3.2011 Tänään sitten heräiltiin hieman yli yhdeksän ja mentiin pihalle melkeinpä samantien. Kummatkin asiat neiti teki ulos ja sai taas paljon kehuja. Sitten mentiinkin sisälle ja Awa sai ruokansa. Sen jälkeen vähän kokeiltiin seisotusta ja kyllähän se meni taas paremmin. Koiruus alkaa pikkuhiljaa tajuamaan tuonkin jutun jujun! :)
Yhden aikoihin mentiin käymään Kurikassa ja opeteltiin remmissä kävelyä, tien ylittämistä ja vastaantulevien ihmisten kohtaamista.. Reeniä, reeniä, niin kyllä se siitä alkaa sujumaan ^^'


Nukkuma-asennoista paras

Niin mikä seisotuskuva? (14vk 3pv)


Lenkillä med Ruu :)
37,5cm / 6,9kg (15vko)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti