Ilona

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Rally-epikset

Käväistiin siinä rally-tokoepiksissä Seinäjoella Frinin ja Hetan kanssa. Heta osallistui mölli-alokasluokkaan ja Frini alokasluokkaan. Tuomarina toimi Heidi Slögs.

Hetan rata oli jotain ihan järkyttävää :D Mölliluokassahan siis saa radankin aikana palkkailla, mutta nyt Hetaa ei nakit kiinnostaneet pätkän vertaa vaan maassa olevat hajut sitäkin enemmän - ja niitä hajujahan tietenkin siellä maassa on (edellisenä päivänä samassa hallissa kun oli nuo agilitykisat, joissa reippaat kolmesataa starttia - eli monen eri koiran ja ohjaajan hajut sieltä radan alueelta kyllä varmasti löytyi! :D). Radan jälkeen tuumasin vain, jotta "voi nenä!" - eipä siihen oikein muuta voinut sanoa :D
Kyllähän Heta ihan kivastikin osaa mennä ja tehdä, kunhan vaan keskittyisi siihen hommaan. Arvostelu tuossa luokassa oli tooosi löyhähköä, joten vääristä rintamasuunnista, taluttimen kiristymisestä, vinoista asennoista jne. ei mennyt pisteitä.. Pari kylttiä uusin. Saatiin kasaan mukamas 90 pistettä tuolla suorituksella :') 
Videon näkee TÄÄLTÄ.
Ehtihän Heta tuossa spiraalin lopussa istahtaakin, mutta siitäkään ei näköjään pistevähennyksiä tullut. Radalla kyllä huomasin,että istahti mutten jaksanut lähteä uusimaan ^^'

Arvostelupaperiin tuli seuraavat merkinnät:
Kyltti 2: -3 UUSI
Kyltti 5: -1 PYKyltti 6: -3 UUSI
Kyltti 8: -1 PY
Kyltti 9: -1 PY
Kyltti 12: -1 KONTR

Pisteitä siis yhteensä 90/100 ja aika 3.09.16
Tuomarin kommentti: "Ajoittain kaunista yhteistyötä".


Frinin rata menikin sitten paljon paremmin. Alokasluokan radalla ei saanut palkkailla - mentiin siis virallisia sääntöjä mukaillen.
Frini teki tosi kivasti hommia, mitä nyt lopussa alkoi vähän haukkumaan, siitä -1 piste kokonaisvaikutelmasta. Saksalaisessa käännöksessä kävi nuuskaisemassa kylttiä ja parissa kohdassa vinot asennot (kylttiä lähestyessä seuruussa meni vinoon). Pisteitä saatiin 96 ja sijoitus 1/6 :) Videon näet TÄÄLTÄ.

Arvostelupaperiin tuli seuraavat merkinnät:
Kyltti 3: -1 VINO
Kyltti 4: -1 VINO
Kyltti 10: -1 KYL
Kokonaisvaikutelma: -1 (haukkuminen)

Pisteitä siis yhteensä 96/100, aika 1.37.81 ja sijoitus 1/6
Tuomarin kommentti: "Hienoa yhteistyötä. Väh. kokonaisvaik. haukkumisesta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti