Ilona

lauantai 20. elokuuta 2016

Aksakisat Vöyrillä

Ajeltiin Frinin kanssa aamukymmeneksi Vöyrille agilitykisoihin, jossa tuomarina toimi Sari Mikkilä. Sarilla on aina kivoja ratoja, kuten nytkin. Vaan me ei tuloksilla juhlittu; 2 x HYL. Ohjaaja ei ollut yhtään skarppina, joten ei sitä voi hyvää suoritusta odottaa ja vaatia koiraltakaan. Koirahan teki juuri niin kuin ohjasin. Aamulla herätessä oli fiilis "onks pakko, jos ei jaksa" - eli tosi hyvät lähtökohdat lähteä kisaamaan. Lähdettiin kuitenkin, mutta kyllä huomasi itsestä, että viimeisen viikon aikana unet on jääneet aika vähille, koska koko ajan on ollut menoa jos minnekin suuntaan. Siksipä ajattelinkin huomenna nukkua PITKÄÄN.

A-radalla Frini hyppäsi puomin alastulokontaktin yli ja sitten vielä seuraavan (oikean) hypynkin ja itselle tuli siinä kohdassa jokin täysin ihmeellinen ajatuskatkos.. Meinasin lähteä uusimaan puomia ja sitten tajusinkin että hitto, sehän olis vaan vitonen siinä vaiheessa.. Loppurata olikin sitten aikamoista sähellystä, koska oma vähäinenkin keskittyminen herpaantui ja mm. kepit jäi sitten suorittamatta kunnolla.. Voi apua, ei sitten yhtään ollut ajatus mukana. Ihan naurattaa, että miten sitä ihminen voikaan mennä noin sekaisin xD Tästä sitten HYL, koska ei kaikkia esteitä suoritettu. Noh, Frinillä ainakin oli kivaa vaikka ehkä sitäkin vähän hämmensi se, että itse olin aika ulapalla :D Tämän surkuhupaisan radan näkee TÄÄLTÄ.

B-ratakin oli kiva ja itsellä oli vähän enemmän ajatus mukana tällä radalla. Joskaan en kuitenkaan ollut täydellisesti keskittynyt.. Valssit ihan liian myöhässä ja koiran käännökset oli kaikkea muuta kuin tiiviitä. Kepeille ohjaus ontui ja sitten kun Frini lähti pujottelemaan oikein, jäi viimeinen keppiväli pujottelematta, koska vaihdoin omaa rytmiä vieressä juuri ratkaisevalla hetkellä. Frini lähti kiertämään mutkaputkea sen ''takakautta'', mutta en ihmettele - itsehän olin juuri siihen suuntaan kääntyneenä eli ihan oikein Frini teki, kun meni sinne minne sitä ohjasin ja näin ollen sitten valitsikin väärän pään putkesta, koska se nyt oli eka putkensuu minkä näki. Putken jälkeen jatkettiin maaliin saakka hienosti - tuohon loppusuoraan oon supertyytyväinen, koska Frini irtosi eteen niin komiasti ♥ B-radan näet TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti