Ilona

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8. luukku: Mätsärimeininkiä Maalahdessa

Lähdettiin aamulla puoli yhdentoista aikoihin ajelemaan kohti Maalahtea matkaseuranamme Sanna & Jäynä-bokseri ja paikanpäällä seuraan liittyi vielä Linda huskyjensa Sumun ja Lumian kanssa. Saavuttiin Sannan kanssa Berra-Areenalle hieman ennen kahtatoista, joten meillä oli hyvin aikaa käydä ilmoittautumassa sekä etsiä sopiva paikka kehien odottelulle, koska kehät alkoivat pyörimään vasta yhdeltä.
Tässä mätsärissä pentujen luokan ikähaarukka oli "rokotukset voimassa"-alle 9kk, joten Frini meni juuri ja juuri siihen luokkaan.. Jos Frini olisi ollut jo yli 9kk, silloin oltaisiin menty junioriluokkaan, jossa ikähaarukka oli 9-18kk. Pennut tuomaroi Tarja Närvä (kennel Riparians).

Kehät alkasivat ajallaan ja olimme omassa luokassamme numerolla 300 eli ensimmäisinä. Parinamme oli muistaakseni valkoinenpaimenkoira. Sen mitä ehdin toisen koirakon menoa katsomaan, niin menivät kyllä kivasti. Meille siis napsahti ansaitusti sininen nauha. Frini oli vähän unohtanut taas miten kuuluu ravata nätisti vierellä. Yritti välillä napsia taas jaloista ja remmiäkin piti vähän mutustaa, että miltäs tämä maistuukaan! :D Mitäpä muutakaan voi olettaa, kun en ole reiluun kuukauteen edes näyttänyt koiralle näyttelyremmiä. Tosin ihan nätisti Frini kyllä sitten seisoi, että edes jotain hyvää! ;P
Sitten odoteltiin noin puoli tuntia (jos sitäkään), että kaikki pentuluokkaan osallistuneet olivat saaneet nauhansa. Sitten menikin kaikki sinisen nauhan saaneet takaisin kehään.
Kierrettiin yhdessä rinki ja seisotettiin. Tuomari valitsi neljä jatkoon, meille tässä vaiheessa kuitenkin kiitos, joten sijoitusta ei siis tullut. Mutta kuulemma tuomari oli meitä jo meinannut osoittaa, mutta olikin viimetingassa muuttanut mieltään.. Itse en tätä huomannut, mutta näin mulle sanottiin ^^' Noo, ei voi mitään. Hyvää reeniä taas kuitenkin tuli! :)
















Meidän mätsäriseura kuitenkin veti hyvin! Huskyt Lumia ja Sumu hienosti tänään PUN1 BIS2 (L) ja SIN1 BIS5 (S). Onnea!
Ja öhöm, pakko mainita, että meikäläinen joutui sai esittää Sumun BIS-kehässä. On se aina nii jännittävää mennä esittämään jonkun toisen koira noin lyhyellä varoitusajalla! :') Mutta ihan hyvin se meni kuitenkin, Sumpe on nii hiano miäs!
Niiiin ja mainittakoon vielä, että Jäynähän oli siis turisteilemassa, kun ikä ei aivan vielä riittänyt osallistumiseen, mutta odottakaapa vain kun pikkumies tuosta vielä kasvaa hitusen.. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti