Ilona

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Massage

"Mitä? Joko se lopetti?"
Frini pääsi tänään koirahierojaopiskelijoiden opetuskappaleeksi; hierontaan siis. Rauhallisesti Frini antoi opiskelijoiden hieroa ja opetella eri otteita - alkuun vähän ihmetteli, mutta rentoutui kuitenkin melko nopeasti - rauhallinen oli koko ajan ja saikin siitä hurjasti kehuja; helppo ensimmäinen asiakaskoira ;) (täytyy varmaan joku kerta viedä sinne Heta, se ei sitten olekaan niin helppo ^^')

Pieniä jumeja löytyi lannealueelta sekä reisistä ja nekin siitä hieronnan aikana aukeili. Etupää oli hyvässä kuosissa (lavat oli tosi hyvin auki), samoin selkä. 

Yhtään en ihmetellyt lannealueen kireyttä - nostinhan mä sen aika rivakasti takakoivistaan ylös silloin, kun meinasi tukehtua siihen lihapalaan.. Oonhan mä tuota koiraa itsekin hieronut, mutta en varmastikaan osaa yhtä hyvin kuin ammattilainen osaisi ^^'
Täytyis joskus varata aika tosiaan ihan ammattilaiselle (opiskelijatkaan kun eivät vielä ole ammattilaisia, mutta kovaa vauhtia siihen suuntaan menossa ;)), mutta nyt taas hetki mennään näin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti