Ilona

torstai 15. joulukuuta 2016

Tavoitteet ja suunnitelmat vuodelle 2017

Katse tulevaisuuteen ja mietintään tavoitteet ja suunnitelmat vuodelle 2017.

FRINI
- Pentujen hoito kunnialla loppuun saakka. Pentujen jälkeen palautumista ja kunnon kohotusta hiljalleen.
- Agilitykisoja, virallisia ja epävirallisia. Virallisissa tavoitteena tänä vuonna nousu kakkosluokkaan. Epiksissä käydään aina, kun päästään. Ohjaaja harjoittelee juoksemista sekä pieniä riskien ottamista ohjatessaan - ei turhaa varmistelua!
- Rally-tokokisoja, virallisia ja epävirallisia. Virallisissa korkataan avoinluokka. Epiksistä haetaan kisakokemusta niin alokasluokan kuin avoimenluokankin radoilta. Koulari olisi toki kiva, mutta saa nähdä :p
- Virallisten tokokokeiden korkkaus. Koulari myös tästä olisi kiva, mutta katsotaan nyt miten hurjiksi aletaan vuoden aikana ;p Tottakai myös mölli-tokokokeisiin mennään, jos vain lähistöllä niitä järjestetään.
- Virallisissa näyttelyissä emme Frinin kanssa ensi vuonna käy - kasvatellaan karvat rauhassa takaisin ja palaudutaan nyt noin muutenkin rauhassa :p Mätsäreissä kyllä sitten käydään, ettei esiintymistaidot pääse ruostumaan ;)

© Milja Kauranen
HETA
- Mätsäreissä tietenkin kierretään.
- Rally-tokoepiksiä. Mölliluokkaan taidetaan edelleen osallistua - sekin on meille jo tarpeeksi haastavaa, kun ei ne nakitkaan aina vedä vertoja maasta löytyville hajuille, jotka Hetan nenää useasti vie paljon hanakammin :'D
- Pikkuisen lihasta lisää. Tyttö timmimpään kuntoon.
- Kaverikoirakeikkailua

© Milja Kauranen
NEITI X (sikäli mikäli tällainen minulle syntyy)
- Perustottelevaisuutta ja tapakasvatusta - tavoitteena yhteiskuntakelpoinen kakara
- Agilityn alkeita, mahdollisesti jollekin kurssille pyritään - kursseilla saa hyvää häiriötreeniä, kun on muitakin koiria treenaamassa samaan aikaan!
- Tokon ja rally-tokon alkeita - omatoimista opettelua ja ehkä ihan kurssillekin häiriötreeniä saamaan. Ja tottakai myös minä saan kursseilla hyviä neuvoja.
- Mätsäreitä ja kehäkäytöksen opettelua
- Parit pentunäyttelyt ja ehkä jopa loppuvuodesta virallisetkin näyttelyt - katsotaan.


Tässäpä niitä tavoitteita ja suunnitelmia. Paljon siis kaikenlaista kivaa haastetta meillä ensi vuodelle tiedossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti