Ilona

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Toteutuiko vuoden 2016 suunnitelmat/tavoitteet?

Ajattelinpa käydä vähän läpi kuluvalle vuodelle asetettuja suunnitelmia ja tavoitteita - kuinka moni niistä sitten toteutuikaan ja mitkä tavoitteet jäivät vielä saavuttamatta.
Kursivoitu ja lihavoitu teksti kuvastaa tämän vuoden suunnitelmia ja tavoitteita ja jokaisen kohdan alapuolella on sitten vastausta siihen toteutuiko tavoitteet.
FRINI
 • Virallisten agilitykisojen korkkaus ja kisaamista 1-luokassa 👍
  Viralliset kisat korkattiin Maalahdessa huhtikuun 10.päivä, tuomarina toimi Sari Mikkilä. Radoilta ei tuloksia, mutta superhyvä fiilis jäi ekoista kisoista - tärkeintä! Tänä vuonna käytiin kaiken kaikkiaan yhdeksässä kisassa ja juostiin yhteensä 19 virallista rataa. Meidän ensimmäinen LUVA saatiin 11.kesäkuuta Timo Teilerin radalta Vaasassa - se tunne, kun päästiin maaliin ja nollarata oli takana.... Ihan mieletöntä! Tirautin myös pari kyyneltä silloin :')
 • Rally-tokokisoista RTK1 👍
  RTK1-koulutustunnus napattiin huhtikuun 2.päivä Seinäjoen kisoista 88 pisteellä. Tuomarina näissä kisoissa toimi Tytti Lintenhofer. Tuota kisaa edeltävässä kisassa napattiin 80 pistettä - nämä kisat oli myös Seinäjoella, tuomarina Krista Karhu. Ensimmäisen tuloksen rally-tokosta saimme vuoden 2015 elokuussa, niinikään Lintenhoferin tuomaroidessa. Avointa luokkaa emme vielä tänä vuonna virallisesti korkanneet - olemme sitä varten pyrkineet nyt treenailemaan mm. vasemmalle kääntymisiä :p
 • Muutamat näyttelyt; käydään katsomassa onko neiti kehittynyt tuomareiden mielestä ;p 👍
  Toukokuulla käväistiin Mynämäellä ja Raumalla. Mynämäellä tuomaroi puolalainen Anna Redlicka, joka antoi Frinille H:n. Raumalla tuomaroimassa oli kanadalainen Thora Brown, jolta Frini sai EH:n. Seuraavan kerran käymmekin kehissä ehkä sitten, kun neiti on veteraani-ikäinen ;p Heh, ei vaan.. Kyllä me ehkä kuitenkin käydään ennen vetskuikää vielä muutamaan otteeseen kehässä näytillä - ihan vain huvin vuoksi :D
 • Mätsäreitä (PUN ja sijoitus) sekä epävirallisia agi- ja rally-tokokisoja 👍
  Tänä vuonna käytiin tosi vähän mätsäreissä - vain kuudessa, joista kahdessa tavoite täyttyi; PUN3 ja PUN4. Agiepiksiä 11 ja rallyepiksiä 5.
 • Ehkäpä myös möllitokokokeita, jos sellaisia lähistöllä järjestetään. 👍
  Kävimme tämän vuoden aikana kahdessa möllitokokokeessa; Isojoella toukokuussa ja Mustasaaressa lokakuussa. Isojoelta III-tulos pistein 110,5/200 sij. 4/4 ja Mustasaaresta I-tulos pistein 175/200 ja sijoitus 4/7.
 • Syksymmällä jopa virallisten tokokokeiden korkkaus? 👎Ei korkattu - ohjaaja ei uskaltanut :p Jäi ensivuoden tavoitteeksi.
 • Luonnetesti 👍
  Käväistiin huhtikuussa luonnetestissä Hämeenkyrössä Katri Leikolan ja Marco Vuorisalon arvioitavana. Pisteitä +53 ja laukauskokematon. Enemmän voi lukea täältä :)
 • Pennut 👌🐾
  Pentuja vielä haudotaan reilun viikon verran - toivottavasti kaikki menee loppuun saakka hyvin. Jännittävää, pelottavaa, ihanaa.
HETA
 • Epävirallisia rally-tokokisoja 👍
  Käväistiin tänä vuonna vain kolmessa rallyepiksessä! Tosin, ei niitä kovin montaa lähistöllä järjestettykään.
 • Mätsäreitä (PUN ja sijoitus) 👍
  Tänä vuonna käytiin Hetan kanssa vain kuudessa mätsärissä. Tavoite ei ihan täyttynyt, saatiin kerran punainen nauha, mutta sijoitusta ei tullut. Viidellä kerralla saatiin sininen nauha, joista sijoituttiin kahdesti; SIN1 ja SIN4.
 • Mikrosirutus ja FIX-rekisteröinti 👍
  Sirun niskaansa Heta sai helmikuussa ja samalla se myös laitettiin FIX-rekisteriin. Vihdoinkin. Onhan tämä jo ollut pidempään "to do" -listalla!
 • DOBOa 👎
  Hmm, ei taidettu Hetan kanssa tehdä ollenkaan! Paitsi muutaman kerran kotona tasapainotyynyllä kokeiltiin, mutta se sitten vähän jäi jostain syystä..
 • Pientä agitreeniä 👍
  Kesällä käytiin muutaman kerran kentällä agilityä treenailemassa. Enemmänkin olisi voinut!


Sitten tietysti tavataan koirakavereita; vanhoja ja uusia tuttavuuksia, käydään metsässä/pelloilla ja koirapuistoissa! :) Ja jospa nyt ottaisin itseäni niskasta kiinni ja perehdyttäisiin ihan aikuisten oikeasti noihin ohituksiin. 👍
No joo perehdyttiin kyllä ohituksiin.. Mutta ehkä liian satunnaisesti ja löysästi. Tosin edistystäkin tuli, sitä ei voi kieltää. Vielä kuitenkin riittää petrattavaa, että osataan yhdessä mennä kaikkien ohi fiksusti. Yksistään sujuu paremmin, mutta kuten sanotaan, niin joukossa tyhmyys tiivistyy.. ^^'
Koirakamuja nähtiin satunnaisesti ja muutama uusikin tuttavuus nähtiin. Metsässä ja pelloilla käytiin useasti, koirapuistoissa muutama hassu kerta.Noin, tässä nyt tälle vuodelle asetettujen tavoitteiden purkua. Katsellaan hieman myöhemmin sitten tavoitteita ensi vuodelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti