Ilona

torstai 7. syyskuuta 2017

Agiepiksiä ja möllitokoilua

Kuten otsikko jo kertoo, käytiin eilen Frinin kanssa Vaasassa agiepiksissä juoksemassa supermöllirata sekä kisaavien rata. Kisaavien rata oli 2-luokan tasoinen. Tuomarina Stefan Vidjeskog. Supermöllissä oli melkoista "putkirallia", hauska rata vaikka alkuun kauhistutti, että muistaako ollenkaan missä vaiheessa mentiin mistäkin putkesta. Jännästi sitä sitten kuitenkin muisti kun radalle pääsi. Frinin kanssa juostiin tämä nollana läpi ja alitettiin ihanneaika -41,34 sekunnilla. Sijoittuahan me ei tällä radalla tietenkään voitu, koska kisataan jo virallisesti.

Myös kisaavien rata oli hauska - joskin siihenkin rataan tutustuessa mietin, että apuva, miten muistan.. Radalla oli kuitenkin jopa 23 estettä! En muista ollaanko Frinin kanssa koskaan menty edes noin pitkää rataa, joka ei siis ole "suoraviivaista paahtamista". HYLsy tuli, mutta siitä huolimatta radalta jäi tosi hyvä fiilis. HYLsy tuli siitä, kun kerroin Frinille tulevasta käännöksestä liian myöhään ja se ehti jo juosta suoraan ja etutassut osui keinulle. Kuitenkin ne kohdat onnistuivat, joita pidin haastavimpina, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.Tänään sitten käytiin piitkästä pitkästä aikaa möllitokoilemassa! Ajeltiin Kauhavalle, kenttä oli sellainen jossa emme olleet aiemmin käyneetkään, joten oikein mahtava treeni siis! Yllätin itseni ja onnistuin olemaan melko normaali kehässä - juu, jännitti, mutta ei niin paljoa, että jalat olisi olleet ihan spagettia. Jotain kehitystä on tapahtunut vaikka siitäkin huolimatta vielä löytyy treenattavaa - koskapa ei löytyisi, ja se tästä harrastuksesta mielenkiintoisen tekeekin. Olishan se nyt kamalan tylsää, jos heti sujuisi kaikki tuosta noin vain ;p

Paikkamakuu on sellainen, joka vaatii suurimman treenin, muissa liikkeissä pientä hiomista. Yksilöliikkeisiin kuitenkin oon tosi tyytyväinen. Osallistuttiin nakki-alokasluokkaan, jossa sai palkata liikkeiden välissä, jos halusi. Palkkasin muutaman liikkeen jälkeen ja Frinin mielenkiinto hommaan säilyi. En tässä vaiheessa halunnut edes kokeilla suorittaa koko liikesarjaa palkkaamatta välillä herkulla - olisi ollut pienelle lassitytölle varmasti kamala järkytys, kun sitä palkkaa ei yhtäkkiä tulekaan ja hommia vaan joutuu tekemään.. ;p Videon yksilöliikkeistä näet TÄÄLTÄ. Tiialle kiitokset kuvaamisesta! :)

Arvosanat liikkeistä:
Paikkamakuu ryhmässä 1 min: 5 (nousi istumaan, sitten seisomaan ja lopulta lähti hipsimään mua kohti. Oikeastihan tämä olisi nollattu, mutta koska nakkiluokka ;p)
Seuraaminen: 10 (omaan makuun ihan jees. Tietenkin tiivimpää paikkapaikoin voisi olla ja kontakti voisi pysyä koko ajan mieluusti, mutta tähän saumaan ok)
Maahanmeno seur. yhteydessä: 9 (annoin kaksi maahanmenokäskyä. Olisi mennyt ekallakin, mutta en luottanut, että menee ja möläytin toisenkin käskyn perään)
Luoksetulo: 8,5 (haukkui, kun jätin istumaan ja lopun perusasento vino)
Noutoesineen pitäminen: 10 (oli kyllä hiano! ^_^)
Kauko-ohjaus: 9 (liikkui istumaan noustessa vähän eteenpäin)
Estehyppy: 9 (alun haukkumisesta lähti piste)
Kokonaisvaikutus: 9 (paikkikseen treeniä ja ääntelyyn kiinnitettävä huomiota - työn alla :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti