Ilona

lauantai 4. marraskuuta 2017

EP Rally-toko Cup 2017

Osallistuttiin tänään EP Rally-toko Cupin viimeiseen osakilpailuun Kauhavalla Vivan ja Frinin kanssa. Vivan kanssa mölliluokassa 88/100 pistettä ja sija 9. Tokalla tehtäväkyltillä neiti bongas maasta koivunlehden ja sitä piti käydä katsomassa; tästä -1 TAL ja -1 PY. Itse vähän säädin hihnan kanssa neloskyltillä ja oli TOSI lähellä, että Viva olisi istunut :') Matkalla kutoskyltille vähän pientä sähläystä, tiesin että olisi kannattanut uusia, mutta jatkoin kuitenkin matkaa. Tästä siis -10 TVÄ tai OV (ei muista), mutta itsessään kutoskyltin tehtävähän meni täydellisesti.

Frinin kanssa avoimesta luokasta ei saatu tulosta (44/100p), koska hauhauhau. Enkä osannut puuttua tähän haukkumiseen radalla oikein. Muutenhan se teki kyllä ihan ok, mutta voi perkeleen haukku x) ja radan ulkopuolella ei haukun haukkua.. Huoh - reeniä reeniä..

Cupin kokonaistuloksissa Viva mölliluokassa sijalla 7. Osallistuttiin kahteen osakilpailuun, pisteet 99 + 88 = 187p. Frini ei avossa sijoituksille yltänyt; osallistuttiin kerran alokasluokkaan (93p.), jossa se oli kisan ulkopuolella, koska kisaa virallisesti avossa ja tämän päiväisellä avoimen luokan radalla sitä tulostahan ei tullut.

Tässä vielä video Vivan suorituksesta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti