Ilona

sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Mätsärissä Jalasjärvellä

Vietettiin tänään aamupäivä mätsärissä Jalasjärvellä; Viva pentujen PUN1 ja lopulta koko mätsärin BIS4! Tuomarina pennuilla toimi Kaisa Kuivamäki. Viva esiintyi nätisti ja malttoi keskittyä kehässä erittäin hyvin. Ja kiltisti se istui odottamaankin, kun vahingossa lähti panta ja hihna kehässä irti :'D Ravit sujui mukavasti ja neiti pönöttikin paikoillaan superhyvin; tuomari sai katsoa hampaat ja käpälöidä koiran kauttaaltaan ja neiti se vain seisoo paikoillaan. Hieno pieni! Tai noh, "pieni ja pieni".. 😆 Palkinnotkin oli tosi kivat: pari pokaalia ja ruusuke, lahjakortti, Häme -raksuja, J&V -makkara, Joseran pari näytepussia ja vinkulelu, lippis ja pussillinen herkkuja. Lisäksi pari pientä HHC:n raksunäytepussia saatiin jo ilmon yhteydessä.


Frinikin pääsi kehäilemään reippaan vuoden mätsäritauon jälkeen; tuloksena isojen SIN-, mutta esiintymiseen olen kuitenkin todella tyytyväinen! Isojen koirien tuomarina toimi Katri Laitila. Mätsäreissä mietin, että onkohan Frini tämän reilun vuoden kestäneen tauon aikana edes nähnyt näyttelyvermeitä. No joka tapauksessa, hyvin meni kaikesta huolimatta! Kyllä ne taidot, jotka joskus on kunnolla opittu, siellä muistissa pysyy näemmästä ;)

Mätsäristä lähdettiin ajelemaan kohti Nurmoa. Vivalla oli vielä pentuaksakurssi tänään ja harjoiteltiin ekana kepeillä eri sisäänmenokulmia. Hyvin Viva haki keppien ekan välin vähän joka suunnasta - verkot oli apuna, mutta hyvin nopeasti kakara hoksasi mistä sinne kepeille mennään. Harjoiteltiin myös puomin alastulokontaktia eli 2on2off -asentoa. Viva tarjoaa erilaisia toimintoja hyvin, mutta vielä vähän täytyy muistutella, että mikä olikaan homman juju tällä esteellä ja miten siitä pääsikään palkalle. Muuta ei tällä kerralla sitten ehditty tekemään, mutta ihan tarpeeksi tuossakin oli kyllä ajateltavaa ja hoksattavaa niin koiralle kuin itsellekin. Tosin Viva ei kotiin päästessämme vielä näyttänyt väsymisen merkkejä vaikka toisin voisikin kuvitella - pitkä päivä kuitenkin takana ensin mätsärissä ja sitten melkein heti perään aksakurssilla. Se kyllä nukkui automatkat ja keräsi sitten vissiin energiansa takaisin siinä matkaa tehdessä. Mutta joo, kyllä se totta puhuen sitten kotona kuitenkin melko pian rauhoittui nukkumaan - kyllä senkin paristoista joskus virta loppuu. Ainakin hetkeksi :p

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kappas, kiitos :'D Tämä typerä blogger ei ilmoita kommenteista jostain syystä ja kaikki kommentit menee ihan ohi! :D

      Poista