Ilona

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Aurinko! ♥

Ehkä se kevät tulee sittenkin? Aurinko paistanut pari päivää lähes pilvettömältä taivaalta ♥

Eilen käytiin ihanassa säässä parin kaverin kanssa vähän juoksuttamassa koiria tuolla jossain syrjemmässä paikassa, missä ei muita ihmisiä vastaan tullut eikä autojakaan kulkenut. Wilmalla oli mukanaan Runo & Irkku ja Jessicalla Muru & Ilo. Ja mulla tosiaan oli mukana Awa :)
Awan laitoin ensin liinaan vain varmistaakseni, että se on kuulolla. Ei se ehtinyt varmaan viittä minuuttiakaan siinä liinanjatkeena olemaan, kun jo päästin sen irti ja voi miten mahtavasti se taas pysyi ♥ Ihan mahtava tunne, kun ei tullut kertaakaan semmoista oloa, että "apua, nyt se karkas jonnekin", jos koira ihan pieneksi aikaa näköpiiristä katosi tai lähti vähän kauemmas juoksemaan. Viimeistään silloin se taas ilmestyi näkösälle, kun sitä luokseni huikin :)

Metsäilyn jälkeen käväistiin Wilman kanssa koululla vielä syömässä ja koirat odottivat sen aikaa päärakennuksen edustalla, ja hienosti odottivatkin. Muutaman kerran kuulin Awan haukahtavan ihan alussa, mutta sitten se hiljenikin odottamaan. Ikkunasta vilkuilin samalla kun puin takkia ylleni, että mitä se siellä ulkona tekee, mutta siellä se vain istua tönötti.

Kun pääsin Awan kanssa kotiin, otettiin Heta mukaan ja lähdettiin vielä läheiselle pellolle hetkeksi aikaa rämpimään. Kuviakin tuli otettua niin metsäilystä kuin peltoilustakin, ja niitä tietenkin seuraavaksi:






Muru, Runo, Irkku & Awa


Heta oli mulla tänään mukana koulussakin. Heti ensimmäisellä tunnilla joutui testikappaleeksi, kun pieneläinten terveydenhoidontunnilla opeteltiin käärimään tassuside ja pään/korvan ympärillekin harjoiteltiin side sitomaan. Eihän se Hetusta kovin mukavalta tuntunut, mutta kukapa nyt tykkäisikään joutua paketoitavaksi. Hyvin neiti kuitenkin antoi siteitä itselleen laittaa.
Pääsipä Heta myös leikkimään 2kk:n ikäisen siperianhuskypennun, Lumian, kanssa ♥

Pentu roikkui välillä hännässä ja välillä poskikarvoissa, mutta kärsivällisesti Heta antoi pienen touhuta :D Kerrankin Hetallakin oli omankokoista leikkiseuraa. Tosin tämä leikkiseura pysyy samankokoisena vain pienen hetken, ei mene kauaa, kun se on jo mennyt ohitse! :D
Heta pääsi tutustumaan myös pikaisesti koulun lehmiin. Vähän sitä jännitti, mutta hyvin sujui noin ensimmäiseksi lähikontaktiksi lehmien kanssa. Tietääkseni ei ole aikaisemmin lehmiä noin läheltä nähnytkään.

Iltasella käväistiin Awan kanssa lenkillä kera Wilman sekä Runon & Irkun. About tunnin lenkki kierrettiin. Loppumatkasta jopa hölkättiin ja Awahan kulki vierellä hianosti :D Tuumasin, jotta mun pitää vissiin alata tekemään hölkkä-/juoksulenkkejä, jos se kerta noin hienosti siinä vauhdissa menee ;D
Awan virtsatietulehduskin on selätetty, viimeinen antibioottikin popsittiin tänään.

"Pää paketissa" ... Koe-eläin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti