Ilona

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mettälenkki


Reipas parin tunnin mettälenkki vedettiin Jouppilankylän metsissä koirien kanssa mukavassa säässä ja kamerakin pääsi ulkoilemaan. Aurinko tosin ei tänään näyttäytynyt, lämpömittarikin taisi olla nollassa, mutta eipä se haitannut. Eipähän ainakaan ollut kuraista! :D
Kuvista sen verran, että eipä niistä häävejä tullut. Sen verran synkkää tuolla metsässä oli ja mun kameran putkikaan ei mikään hyvä ole, joten.. Muutaman kuvan sentään kelpuutin vaikka en niihinkään täysin tyytyväinen ole :') Mutta näillä mennään!

Lenkki oli varsin mukava, koirat olivat vapaina koko ajan, pari lenkkeilijääkin alussa tuli mutkan takaa vastaan ja heidät ohitettiin hienosti. Mitä nyt Awa ilmoitti heistä parilla haukulla ja Frini vähän pöhisi ohitustilanteessa (hui, niillä oli jotkut ihmeen 'kävelykepit' molemmissa käsissään, pitäähän niille nyt haukkua.. -.-' :D), mutta lopetti kun käskin. Ohituksen jälkeen lenkki jatkui normaalisti; Awa ja Heta viiletti menemään kauempana, kun Frini tyytyi pysyttelemään lähistöllä - tyypillinen paimenkoira; ei voi lähteä kauas, ettei mamma vain katoa, kun jää niin paljon jälkeen! :D Toisaalta pidän tuosta ominaisuudesta, mutta toisaalta taas koira saisi huomattavasti enemmän liikuntaa, kun se lähtisi välillä juoksemaan kauemmas eikä jolkottelisi ihan vieressä.. Joskus jos saisi Sports Trackerin koirien joukkoon, niin näkis miten pitkät lenkit niille esim. tunninkin aikana tulee :')


2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia! Niin söpö nassu Frinillä <3 Ja otetaan toki collietreffit joku päivä! Meidän pojat varmasti tykkää Frinistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo kiitos:) Täytyy sopia joku hyvä päivä rehviille! :)

      Poista