Ilona

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Virallisten kehien korkkaus ~ Seinäjoki RN


Hehee, lähdettiin hakemaan ensimmäisestä virallisesta kehästä Frinille T:tä, tulikin H! No, käyhän sekin. Tuomarina piti alunperin olla Jaana Hartus, mutta hän ei päässytkään, joten tuomariksi hänen tilalleen saapui Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, joka taitaa pitää enemmän kevyemmistä ja siroista nartuista, mitä Frini ei ole. Frini on nartuksi melko vahva ja sallitun koon ylärajoillakin mennään. Tuomari käytti oikein mittatikkuakin todetakseen tämän. Ei sentään ollut ylikorkea ^_^ Niin ja onhan Frini väriltäänkin vielä kovin epäpuhdas merle ja oikea korvakin oli tänään taas kamalan lennokkaalla päällä. Neiti oli siis lähestulkoon kaikkea sitä, mistä Pylvänäinen-Suorsa ei pidä! Huom. lähestulkoon! Olihan siinä jotain hyvääkin, koska ei sentään T:llä heittänyt ulos :D

Arvostelu näytti tältä:
"Koon ylärajalla oleva, tällä hetkellä hieman ilmava narttu. Selvä sukupuolileima. Hyvä pään pituus ja muoto. Hieman syvä kallo. Pitkä otsapenger. Hyvät silmät. Leveäasent., niukasti taittuneet korvat. Hyvä kaula. Painunut selkä. Riittävä rungon syvyys. Etuasent. lavat, lyhyet olkavarret. Niukat polvikulmat, kovin ahtaat takaliikkeet. Löysät etuliikkeet, sivuliikkeissä nostelee eturaajojaan. Hyvä karvanlaatu, merle voisi olla tasaisempi ja puhtaampi."
JUN H
Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa (FIN)



Näyttelypaikkanahan siis toimi Seinäjoen Hurtta-halli ja kyseessä Seinäjoki RN (FCI 1 & 5). Vitoset arvosteltiin eilen, tänään oli sitten vuorossa ykkösryhmäläiset (no, luonnollisesti..).
Frinin kehäilyn jälkeen oli pakko jäädä hetkeksi katsomaan welsh corgi pembroke -kehää, sillä siellä kaverini Seita-pemu teki debyyttinsä virallisissa kehissä. Ja hyvin tekikin; JUN EH! Onnea!

Kuvista isot kiitokset Sannalle!

1 kommentti: