Ilona

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Ihana aurinko!

Aurinko paistoi koko viikonlopun ja vielä tänäänkin - toivotaan, että myös jatkossakin päästään tuosta valoilmiöstä nauttimaan :)
Lauantaina vein koirat isäni luo hoitoon ja itse matkustin junalla Jyväskylään - perillä olin vasta illalla puoli kahdeksan aikaan, mutta hyvin me ehdittiin kaverini Katsun kanssa käydä sivistyneesti juomassa yhdet prosenttipitoiset. Yövyin kaverini tykönä ja aamulla suunnistin kymmeneksi KylpyläHotelli Rantasipi Laajavuoreen Suomen Collieyhdistys ry:n järjestämään alaosastopäivään, jossa meitä koulutettiin päivittämään yhdistyksen nettisivuja. Koulutus oli mielenkiintoinen ja päivä kaikinpuolin mukava - paljon uutta tuli opittua! Kotiin pääsin Marjon kyydissä - kotimatka alkoi joskus neljän jälkeen ja kotona olinkin sitten suurinpiirtein seitsemän paikkeilla - koirilla oli ollut silminnähden ikävä. Joskin samaa voi sanoa kyllä minustakin :p Kiitoksia kaikille viikonlopun tapahtumissa mukana olleille! :)

Tänään lähdettiinkin sitten tytsyjen kanssa metsäpoluille lenkkeilemään. Puolitoistatuntia sujahti yhtäkkiä, kun vaan tarvottiin vailla määränpäätä tuolla ihanassa kevätsäässä! Kauemmankin olisi toki voinut aikaansa siellä viettää, mutta nälkä alkoi kurnia vatsassa, joten oli pakko lähteä kotiin uusimaan henkivakuutusta :p

Heta ja Frini lähettää kaikille aurinkoiset terveiset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti