Ilona

lauantai 16. tammikuuta 2016

Esa Muotkan agilitykoulutuksessa


Kuten otsikko jo kertookin, olimme Frinin kanssa tänään Maalahden Berra-Areenalla Esa Muotkan agilitykoulutuksessa. Videon räpellyksestä näet TÄÄLTÄ ja ratahan näytti tältä:
Sanomattakin on selvää, että me ei todellakaan koko rataa menty Frinin kanssa. Itseasiassa, ei päästy edes puoleenväliin saakka ;D Täytyy sanoa, että oli vähän turhan vaikeaa meikäläiselle.. Ei tuo ensimmäinen kohta (takaakierto jne..) niinkään loppujenlopuksi, mutta pari seuraavaa olikin sitten haastavia. Kasihypylle ohjattiin sylkkärillä, jonka jälkeen valssattiin(?) ja ohjaus kepeille. Palkkasin tuon sylkkäriräpellyksen jälkeen.
Jätettiin kepit väliin ja jatkettiin 10-hypyltä.. 11-12 väli olikin sitten niin perkeleen vaikea, että meinasi turhautumista olla havaittavissa itsessä.. Taisi sieltä pieni kirosanakin lipsahtaa, kun ei vaan hoksannut tuota ohjauskuviota ollenkaan. Kun keskittyi toiseen asiaan, niin unohti toisen jne.. :D Tuohon väliin yritettiin siis ohjausta nimeltä flippi.. Enpä ollut koskaan edes kuullut moisesta, ihan ensimmäistä kertaa siis sellaista tehtiin (joten kai se on ihan ymmärrettävää, ettei nyt ihan heti moinen suju..?).. Oli kyllä niin hemmetin vaikeaa sisäistää: "älä ohjaa estettä, keskity linjoihin, katso koiraa, suuntaa valssin askeleet kohti putkea ja pidä katse edelleen koirassa.. Kun koiran etutassut laskeutuu maahan, vaihda ohjauspuoli ja katse taas koiraan ja askeleet edelleen kohti putkea"... WHAAAT!? Liikaa liikkuvia osia - ei vaan pysty, ei kykene :D Ihan lievästi sanottuna harmittaa, kun viimeinen toisto ei videolle tallentunut, koska se onnistui! Se perkele onnistui! :'D Ei nyt mitenkään täydellisesti ja sulavasti, mutta koira meni putkeen koskematta puomeen..! :'D Jokaisella koirakolla oli 20min treeniaikaa, joka jaettiin 10min ja 10min pätkiin. Eipä me siis hirveän paljoa ehditty, mutta ihan tarpeeksi meille. Ei me ehkä ihan heti olla tämmöisiin koulutuksiin menossa uudelleen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti