Ilona

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Rallaati rallaa

Rallyn omatoimitreeniaika hallilla olisi tänään ollut klo 17-18, mutta Friniltä jäi nyt tämä kerta väliin juoksujen takia. Alkaa pikapuoliin olla tärppipäivät käsillä, joten en sitten viitsinyt ottaa menkkapyllyä halliin poikia kiusaamaan ;p Halliinhan tosiaan saisi kyllä juoksuisenkin nartun kanssa mennä treenaamaan, kunhan vaan nartulla on juoksupöksyt jalassa. Ajateltiin nyt kuitenkin tällä kerralla kanssatreenaajia, mennään sitten ensi kerralla kiusaamaan - hyvähän se on poikienkin oppia keskittymään tekemiseen ohjaajan kanssa vaikka nenään mitä tahansa tuoksuja leijuisikin.. ;p
Itse tosin olin paikalla ja tällä kerralla meitä oli kolme; kaksi koirakkoa ja minä. Tämän kerran ratapätkä sisälsi spiraalin niin vasemmalle kuin oikeallekin sekä pujottelun ja pujottelun edestakaisin. Lisäksi vielä vauhdinmuutoksia; juosten, normaali vauhti, hitaasti sekä istu + istumisesta juosten.

Mahtava ratapiirrokseni, olkaa hyvät :p
Kurssilaisten kanssa käytiin läpi kyltit nro:
5. 270* käännös oikeaan
6. 270* käännös vasempaan
7. Täyskäännös oikeaan
8. Täyskäännös vasempaan
9. Vasen täyskäännös (saksalainen)
15. Askel oikealle

Lisäksi muisteltiin kylttejä nro:
26. Istu
28. Istu + kierrä koiran ympäri
29. Istu + maahan
30. Liikkeestä maahan
31. Istu + maahan, kierrä koiran ympäri

Taitavia koirakoita, ei voi muuta sanoa. Nopsaa oppivat ja sisäistävät asiat. Ja jos jokin jää epäselväksi, sitä kysytään - tämmöstä ryhmää on kiva opettaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti