Ilona

torstai 28. tammikuuta 2016

Frini fyssarilla

Olin tälle päivälle varannut Frinille ajan fyssarille Wellness Centerin Sari Hepourolle. Alkuun Sari katsoi miltä koiran liike näyttää käynnissä ja kevyessä ravissa. Pientä toispuoleisuutta huomasi vasemmalla puolella. Kun siirryttiin vastaanottohuoneeseen, Sari tunnusteli ensin koiran selkärangan läpi ja lonkkien alueen koiran seisoessa. Nosteli myös jalkoja ylös yksitellen, vasenta takajalkaa nostaessa Frini jännittyi hieman.

Tämän jälkeen ohjattiin koira makaamaan ensin toiselle kyljelleen ja sitten toiselle. Sari kävi koko koiran läpi. Vähän oli tosiaan lannerangan alueelta kierossa vasemmalle puolelle. Ranka jousti kuitenkin hyvin ja Frini antoi venytellä jalat joka suuntaan. Frintsu nautti silminnähden, kun Sari kävi rankaa läpi.
Frinille annettiin myös laserhoitoa ja lisäksi vielä akupunktiohoitoa. Tosin akupunktiohoitoon ei käytetty neuloja ;p Sen voi kuulemma tehdä neuloilla sekä tällä toisella tavalla millä Sari teki; samaan laitteeseen millä antoi laserhoitoa, hän asensi muovisen "piikin" ja kävi läpi akupunktiopisteet.

Tällainen siis ensimmäinen fyssarikäynti, onneksi mitään suurempia ongelmia ei löytynyt. Kesällä sitten mahdollisesti uudemman kerran tsekkaamaan tilanne.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kävitte fyssarilla! Mekin ollaan paristi käyty, koirat on kyllä tykänneet kovasti :) Pitäisi taas kevään aikana käyttää koirat uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sain vihdoinkin aikaiseksi soitettua ajan ja nyt ajattelin, että aletaan käymään ihan säännöllisesti tarkistuttamassa tilanne..

      Poista