Ilona

maanantai 22. elokuuta 2016

Punaisia ja sinisiä nauhoja

Pääsin tänään töistä klo 17 ja mätsäri Seinäjoella alkoi klo 18. Ajelin siis suoraan töistä hakemaan koirat kyytiin ja porhallettiin kohti Hau-Hau Champion Areenaa. Hyvin ehdittiin, oltiin paikalla noin klo 17.50, eihän meille tullut edes kiire ;p Hiiiieman väsytti ja kehässä juostessa huomasi, että oli ollut 8h töissä jalkojensa päällä - pitää olla kyllä hullu, kun ei malta jäädä pois mätsäristä; "mutta ku mä olin jo ennakkoilmoittautunut" ;p

Heta osallistui pienten koirien luokkaan, jotka tuomaroi Kati Alanen (kennel Kittanan) ja Frini isojen koirien luokkaan, jotka tuomaroi Pasi Raak.
Pienten kehästä saatiin Hetan kanssa sininen nauha. Hetalla oli vähän turhan usein nenä kiinni maassa ja siitä syystä sininen nauha. Sinisen nauhan saaneiden kehässä vähän petrattiin esiintymistä ja Heta seistäpönötti tosi kivasti paikoillaan! Häntäkin jopa heilui silloin tällöin! Ravikin meni vähän paremmin. Meille kuitenkin kiitokset, joten tuloksena SIN-.

Isojen kehässä tuomari käpälöi koiran läpikotaisin ja katsoi hampaat - eikä pelkästään vaan vähän kurkannut vaan ihan kunnolla avasi koiran suutakin; hyvä treeni, harvemmin mätsäreissä tuomarit ihan noin tarkasti hampaat katsoo! :) Frini esiintyi jälleen kivasti, eipä juurikaan valittamista - tai no, vähän se taas liikaa käänsi päätään mun suuntaan. Täytyisi siis vähän taas muistutella, että katse eteenpäin ravatessa. Parinamme kehässä oli keeshond, joka myös esiintyi hyvin. Tuomari ojensi kuitenkin meille punaisen nauhan. Punaisen nauhan saaneiden kehässä oli jälleen kova taso - kaikki koirat oli tosi hyviä! Punaisten kehässä pitkäkarvaisia collieitakin oli jopa kolme ja nahkaversiota yksi. Jälleen Frini esiintyi hyvin, ravaaminenkin sujui paremmin. Meille tässä vaiheessa kuitenkin kiitokset, joten tuloksena PUN-.

Heta mätsärissä 27.7.2016 Seinäjoella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti