Ilona

perjantai 29. joulukuuta 2017

Vuoden viimeiset RT-epikset

Vuoden viimeiset rally-tokoepikset takana ja ihan kivoilla tuloksilla. Ajeltiin tosiaan Vaasaan epistelemään ja osallistuttiin Vivan kanssa mölliluokkaan ja Frinin kanssa avoimeen.
 
Mölliluokan rata. Surkea laatu, mutta toivottavasti siitä jotain selvää saa :D
Vivan kanssa saatiin 93/100 pistettä, sijoitus 4/18.
1. kyltti Eteen, oikealta sivulle, istu: -3 VINO (ihan varma en ole, ehtikö Viva istua mun takana ja siitä siirtyi vielä viereen istumaan. Ilmeisesti ei ehtinyt istumaan, koska -10 ei tullut. Ehkä se sitten vain meinasi istua. En kuitenkaan lähtenyt uusimaan, ajattelin vain, että ihan sama vaikka istuikin, korjasi kuitenkin itse hyvin)
3. kyltti Spiraali vasemmalle: -3 UUSI (palkkasin Vivan kesken seuruun ja neiti ajatteli, etät okei tää oli tässä ja lähti viipottamaan mun edelle, kun en tajunnut käskyttää seuraamaan uudelleen :p Tämän sitten päätin uusia)
4. kyltti Istu + 1 askel, istu + 2 askelta, istu + 3 askelta, istu: -1 VINO (kyltille saapuessa Viva istui vinoon. En palkannut tästä vaan lähdettiin suorittamaan kylttiä. Muilla pysähdyksillä istui suoraan)
Tuomarin kommentti: "Hienosti korjattu. Yritä saada palkkakättä rauhoittumaan. Hienoa."
Avoimen luokan rata.
Frini nappasi avoimesta luokasta 94/100 pistettä ja sijoitus 1/3.
1. kyltti Istu + koira eteen, vasemmalta sivulle, istu: -3 HAU (jep, hauhau. Tässä odotin hiljaa ja vasta, kun lopetti haukkumisen, jatkettiin rataa)
11. kyltti Houkutus: -1 KONTR (houkutuksina oli narupallo ja namirasia. Narupallo houkutti enemmän. Sitä vilkuili, taisi ottaa askeleen sinne suuntaan, mutta kun käskytin jättämään/seuraamaan uudelleen, niin unohti pallon. Kyllä herkkurasiakin houkutti, mutta sitä vain vilkuili pari kertaa - jätti rauhaan, kun käskytin jättämään)
13. kyltti Pujottelu: -1 PY (jotain Frini haahuili ja haisteli maata muutaman askeleen verran)
14. kyltti 270 käännös vasempaan: -1 KONTR (tässä haukahteli muutaman kerran ja käännös ei ollut niin siisti, miten se oikeasti osataan)
Tuomarin kommentti: "Hienoa yhteistyötä. Voi kun ei haukkuisi :)"

Molempien kanssa tehtiin myös paikkisharjoitukset. Hyvin pysyi kumpikin vaikka häiriötä oli melko paljon joka puolella. Vivan paikkiksesta todistusaineistoa:

Vivan mielestä paikkamakuu on vakava paikka :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti