Ilona

tiistai 9. tammikuuta 2018

Vuosi käyntiin agilitykisoilla

Tänään kisattiin Seinäjoella vuoden ensimmäiset agilitykisat Frinin kanssa. Kolme rataa käytiin räpeltämässä, tuomarina toimi Hilpi Yli-Jaskari.

Ensimmäinen rata oli kyllä melkoista räpellystä..! Alku meni ihan ookoo, mutta sitten kepeillä pakka hajosi aivan täydellisesti = HYL :D
Toinen rata oli meidän tämän päivän paras rata. Mutta on se saakeli kumma, kun ne kepit menee hyvin, niin sitten radalla prakaa joku muu asia! Tällä kertaa huono ohjaus hypylle ja Frini kiersi koko esteen. Tältä radalta saatiin kuitenkin tulos; 8,29
Ei se nolla kovin kaukana ollut, yliaikaakin tuhraantui tällä radalla mm. keinulla, kun varmistelin, ettei vain juokse läpi ja osuu kontakteille. Lisäksi tuossa esteen kiertämisessä meni aikaa ja parissa muussakin kohdassa olisi ollut ihan hyvin varaa kiriä. Videon tältä radalta näet TÄÄLTÄ.
Kolmannella (hyppy)radalla sitten taas sählättiin kepeillä. Frini ei hakenut keppejä ollenkaan ekalla vaan juoksi ohi, ehkä ohjasin huonosti, olin koiran edessä tms. En tiedä. Sitten uusittiin rauhassa; lähti pujottelemaan, mutta toiseksi viimeisestä välistä ulos kepeiltä.. Ja eikun uudestaan keppien alkuun ja kolmas kerta toden sanoi - pujottelu onnistui ja loppurata menikin ihan kivasti. Kepeiltä siis kymppi ja lisäksi yliaikaa 15,26s sekuntia. Tulos 25,26.

Tämmösillä kisoilla korkattiin tämä vuosi. Ihan hyvä aloitus omasta mielestä - talven aikanahan me ollaan treenattu säälittävän vähän, joten siihen nähden ihan hyvä suoritus. Etiäppäin, sano mummo lumessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti