Ilona

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

SCY Pohjanmaan ao:n vuosikokous

SCY Pohjanmaan alaosaston vuosikokouksen merkeissä kokoustettiin tänään Seinäjoella Ravintola Talriikissa. Pesti hallituksessa jatkuu melkein samalla kaavalla kuin aiempinakin vuosina eli rally-tokovastaavan sekä tiedottajan roolissa - palkintovastaavan pesti siirtyi toiselle henkilölle. Suunnittelimme tämän vuoden tapahtumia, kävimme läpi sääntömääräiset asiat ja valitsimme hallitukseen myös pari uutta naamaa erovuorossa olleiden tilalle. Tervetuloa remmiin Sohvi, Ulla ja Tanja! Varajäseniksi siirtyivät erovuorossa olleet Anni ja Jenni. Suuret kiitokset Annille ja Jennille varsinaisista hallitusvuosista sekä Iidalle, joka vaikuttaa nyt toisen alaosaston alueella.

Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin myös vuoden 2017 colliekisassa menestyneet koirat. Onnea kaikille! Vivan ilmoitin näyttelypentukisaan ja Frinin agilitykisaan sekä rally-tokokisaan. Minä itse sain pronssisen harrastemerkin. Sijoitukset luokissa olivat seuraavanlaiset:

Näyttelycollie, pitkäkarvaiset pennut
2. Awapik's Flying Wonder "Viva" (3p.)

Agilitycollie, pitkäkarvaiset

4. Say Wuf Can I Fly "Frini" (2p.)

Rally-tokocollie, pitkäkarvaiset

4. Say Wuf Can I Fly "Frini" (172p. AVO)


Vuosikokouksen jälkeen syötiin porukalla ja ruokailun jälkeen pidettiin vielä hallituksen järjestäytymiskokous, jossa suunniteltiin tämän vuoden tapahtumia hieman tarkemmin ja valittiin uudet puheenjohtajat, sihteerit, rahastonhoitajat, lajivastaavat yms. Mukava porukka jälleen kasassa, tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti