Ilona

lauantai 27. tammikuuta 2018

Uimassa Rakkilassa

Tänään oli ohjelmassa koirauintia koko konkkaronkan voimin Koirien Hyvinvointikeskus Rakkilassa, Kauhajoella. Kennelliiton Kaverikoirien uintivuorolle varasin ajan Hetalle ja samalta vuorolta sattui Frinikin saamaan paikan, kun joku perui tulonsa. Kaverikoirien jälkeen oli sopivasti Kauhajoen Koiraharrastajien varaama vuoro, joten sain myös Vivallekin uintiajan. Kolme kärpästä yhdellä iskulla! :D Jokaisella oli noin 10 minuuttia aikaa uida, mutta se on kyllä aivan riittävästi - ainakin näin alkuun, kun kukaan näistä kolmesta ei mitään vesipetoja ole. Alla olevalla videolla Viva, joka tajusi, että altaaseen voi myös hypätä!

Ensimmäisenä vuorossa oli Frini. Tämä oli Frinin ensimmäinen uintikerta Rakkilassa. Ylipäätäänhän Frini ei ole uinut kuin ehkä kerran tai kaksi luonnonvesissäkään - se menee uimaan vain jos minä menen ja minähän en mikään ahkera uimari todellakaan ole, kun en tarkene :D Frini ei nyt oikein iloinen tästä uintiajatuksesta ollut, mutta kun se saatiin veteen, niin ui kyllä hyvin. Tekniikka hallussa kaikesta huolimatta. Pesut, huuhtelut ja kuivaamiset sujui hyvin.
Toisena vuorossa oli Heta. Hetalle tämä oli toinen uintikerta Rakkilassa, mutta luonnovesissähän se kyllä ui innokkaasti. Ekan kerran käytiin Rakkilassa uimassa joulukuun 18.päivä. Heta ei oikein vieläkään arvostanut tätä ideaa. Kun saatiin se veteen, puolet altaan mitasta se ui vain etujalkojaan pääasiassa käyttäen, mutta aina takaisin päin tullessa se hoksasi, että hänellä on myös takajalat joilla voi potkia vauhtia. Vähän siis pientä hiomista vaatii tämän neidin uintityyli. Myös Hetan peseminen, huuhteleminen ja kuivaus sujui ongelmitta.
Kolmantena vuorossa oli sitten Viva, jolle tämä oli toinen kerta uimalassa. Ensimmäisellä kerralla neiti olikin jo ihan kehityskelpoinen uimarin alku ja tällä toisella kerralla se hoksasi itse, että altaaseenhan voi myös hypätä! Käveleminen veteen ramppia pitkin ei ollut Vivan mielestä kivaa, mutta loikkiminen kyllä sen sijaan oli hauskaa :p Ensimmäisellä uintikerralla Vivan meno oli aikamoista räpiköintiä, mutta nyt sen uintitekniikkakin alkaa olla ihan hyvä. Pesut, huuhtelut ja kuivaus sujui varsin hyvin.
Loppupäivän olikin varsin rauhallinen meno kotosalla! :D

Näistä mun kolmesta karvakorvasta Viva on kyllä tällä hetkellä se reippain uimari. Jatketaan uimalassa käymistä kaikkien kolmen kanssa - sori vaan Heta ja Frini, kyllä tekin vielä useamman kerran joudutte käymään :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti