Ilona

maanantai 20. elokuuta 2012

Muuttorumba

Tosiaan olen nyt tehnyt muuttoa Kauhajoelle; lauantaina oikeestaan alotettiin ja saatiinkin vietyä aika hyvin kaikki huonekalut, matot, kattilat, paistinpannut, lasit yms. kämpälle. Sunnuntaina sitten vein vaatteet ja kaikkee muuta pientä, ja vähän järjestelinkin jo tavaroita paikoilleen. Kyllä se pikkuhilijaa alkaa kodilta näyttää.
Tänään kävin ostelemassa mm. sohvan, koulupöydän, työtuolin, pari mattoa, henkareita, lautasia ja välttämättömiä elintarvikkeita.. Huh, kun paloi rahaa! TV:n ja imurin sain etukäteen tuparilahjaksi, kiitos :) Ostaisikohan isi mulle pesukoneen, jos kauniisti pyytäisin.. :'D

Sohvan saan hakea luultavasti lauantaina, mikäli se silloin on Seinäjoelle saapunut.. Toivottavasti ois, nii ei tarttis lattialla istua ;D
Ainiiiin ja pitää kiittää myös enoa, joka kiltisti lainasi autoansa meille muuttokuormaa varten, kiitos! Ja kiitos siskollekin, kun on auttanut mm. tiskarina ja kantojuhtana, hähää >:)


Kaiken tämän muuttorumban keskellä on jäänyt hirmu vähän aikaa koirille, mistä omatunto kolkuttaa helvetisti.. Ei ne ilman aktiviteettia ole jääneet, älkää sitä pelästykö. Onhan täällä kolme muutakin ihmistä niitä lenkittämässä, leikittämässä ja riehuttamassa.. Mutta silti.. Kyllä sen on jotenkin koiristakin huomannut, että itse en oo niin tiiviisti ollu mukana niiden arjessa nyt viikonlopun aikana saatika tänään. Tänäänkin kun tosiaan suoraan koulusta klo16 päästyäni ajoin kotiin, nopeasti käytin neidit ulkona ja lähdin Seinäjoelle ostelemaan noita huonekaluja yms, ja sen jälkeen äkkiä vielä suihkuun ja sitte vielä pientä pakkailua siihen päälle.. Ja huomenna ajattelin jäädä koulusta päästyäni suoraan Kauhajoelle, ja koirathan jäävät siis vielä tänne kotiinkotiin. Perjantaina sitten haen ne luokseni Kauhajoelle. En vaan tiedä, kuinka osaan olla ilman niitä.. Äh, ja varmaan kirjotan taas piiiitkän listan ohjeita mitä koirien kanssa tehdään ja mitä ei saa tehdä (esim. pöydästä ei anneta ruokaa!).. ^^' Noh.. Kunhan päästään perjantaihin saakka, niin eiköhän tämä tästä ala pikkuhiljaa tasoittua toivonmukaan.. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti