Ilona

lauantai 11. elokuuta 2012

Vierailu kasvattajan luona

Kiva päivä takana! Lähdin aamulla vähän kymmenen jälkeen ajelemaan Kauhajoelle, josta nappasin W:n kyytiin ja siitä Yariksen nokka kääntyi kohti Uuttakaupunkia. Matka meni hyvin ja yllättävän nopeaa, ja oltiinkin perillä Uudessakaupungissa noin puoli tuntia ennen arvioitua saapumisaikaa. Odoteltiin noin 15min Hippoksen raviradalla, jonne kasvattaja sitten saapui koirineen. Weea (SW Wonder Why) ja Hoax (SW Hidden Hoax) = niin mahtavia ♥
Raviradan keskellä oli kenttä missä sitten seurattiin hetken Weean ja Hoaxn tottistelua. Tekemisen into oli molemmilla hienoa katseltavaa! Weea oli juuri sellainen millaisen kuvan siitä olin saanutkin kasvattajan kertoman & kotisivujen perusteella. Tykkäsin.
















Kentältä siirryttiin sitten katselemaan 6-viikkoisia pentusia (SW Hidden Hoax + Salenan Mistral). Myös pentujen emä "Sara" oli tietenkin paikalla, nätti ja mukavan luonteinen sekin. Voi niitä pentusia, niitä olisi voinut paijata vaikka miten pitkään. Reippaat neljä tuntia me taidettiinkin saada kulumaan kasvattajan luona, tuntui että se aika meni yhdessä silmänräpäyksessä! Jutusteltavaa riitti puolin ja toisin, ja ihanan avoimesti kasvattaja kertoili koiristaan ynnä muusta. Voi että, jäi kyllä niin hyvä mieli tästä vierailusta.
Kiitos Kirsille, kun saatihin tulla käymähän! Kahvikin oli hyvää ;D


Joku hilviö iski telävät hampaansa mun käteen.
Pssst! Lisää kuvia vierailusta löytyy täältä. Kasvattaja/omistajat saavat kopioida kuvia omaan käyttöönsä :)

4 kommenttia:

  1. On ne penskat vaan niin kivoja! Miten ihmeessä jaksat oottaa ens kevääseen? ;D

    VastaaPoista
  2. Ne on. Huoh, vaikiaahan se on, mut pakko se on. Täytyy yrittää pitää järki päässä, niin eiköhän sitä jaksa (kun tietää, et pentua ei voi tähän kohtaan nyt ottaa ^^') ;) Toivottavasti sitten vain kaikki menee niinkuin suunnittelen ^^'

    VastaaPoista
  3. Voi pentusia ♥

    Meidän 13-v trikkicolliemummu nukutettiin juuri ikiuneen tuossa maaliskuussa. Joskus vielä haluan toisen collien, soopelin! ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osanotot! Tärkiästä lemmikistä luopuminen on rankkaa! :/
      ^_^ Innolla minäkin odottelen, että aika kuluisi ja saisin ehkäpä sen pennelin.. Saa nähdä ^^'

      Poista