Ilona

lauantai 4. toukokuuta 2013

Perheenlisäystä...

... Karvaisessa muodossa!

Lähdettiin eilen hieman kymmenen jälkeen ajelemaan kohti Uuttakaupunkia Sannan kanssa ja perillä oltiin puoli kahden paikkeilla. Matkan tarkoituksenahan oli siis käydä nappaamassa minulle pentu mukaan, pk collie rodultaan. Pentu sai tosiaan nimekseen Frini, kuten olette ehkä jo täältä bannerista ja tytön omasta "profiilista" huomanneet ;) Viralliselta nimeltään Frini on Say Wuf Can I Fly. Yhdistelmä, josta Frini on, on SW Wonder Why "Weea" & SW Con Fuoco "Miro".

Kolme tuntia kestänyt kotimatka meni hyvin, alussa tuli yksi pieni oksu ja koko matkasta yhteensä noin puolisentuntia piti vähän itkeskellä, ei siis yhteen pötköön puoltatuntia itkenyt vaan nukkuikin välillä :p
Pari pissaa on tähän mennessä tullut sisälle, mutta mitäpä itse olen liian hidas viemään toista ulos! :D Eilen illalla pihalla nähtiin myös kissa ja Frini oli kuin ei olisi sitä huomannutkaan.

Eka yö meni hienosti myöskin; Frini nukkui koko yön kaikessa rauhassa olkkarin pöydän alla.

Heta otti pennun vastaan hyvin, juuri niinkuin odotinkin; heti kaveria sen kanssa ja pientä leikkiäkin ovat jo saaneet aikaan. Awakin käyttäytyi juuri niinkuin odotin; "Yäk, pentu. Koska se lähtee?" -asenteella se on matkassa ainakin toistaiseksi ^^' Ei ihan vielä hyväksy pennun lähestymisyrityksiä kokonaan, mutta eiköhän sekin aikanaan. Awa tarttee vielä hetken aikaa asian sulatteluun, että pentu tuli jäädäkseen :p

Tänäaamuna tavattiin sattumalta parkkipaikalla kaverini ja hänen mäyräkoira/russeli -mixinsä Pimu. Leikit osui sen verran hyvin yhteen näillä kahdella, joten mentiin viereiselle "pellolle" pieneksi hetkeksi, jotta koirat saivat vähän juoksennella vapaana. On se helppoa tuo pennun väsyttäminen vielä tässä vaiheessa ;) Istumistakin ollaan jo pikkuisen harjoiteltu leikin varjolla :)

Seuraavaksi kuvapläjäys lähtien siitä mistä kaikki alkoi;
Vastasyntyneenä
1vrk

2vrk
5vrk
11vrk
13vrk
18vrk
"Varaemo" ( =pentujen mummi) hoitaa n.20-21vrk ikäisiä pikkuisia
n. 3vko
4vko
4+ vko

4½vko
n. 5vko
6vko
6½vko
n. 7vko
7½vko
7½vko
Ekoja tunteja kotona :)
nappisilmä

2 kommenttia:

  1. Oi että, onnea perheenlisäyksestä! Innolla odottelen postausta siitä, miten teillä on mennyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä itseasiassa oon semmosta postausta jo alkanu kirjottaan, mut eilen en saanu valmiiksi ku iski kauhee väsy ja sit piti mennä yöunille. Hetki sitte tulin työharjottelusta kotiin ja nyt pitäs mennä nuo "isot" koirat lenkittämään ja sen jälkeen saiski istahtaa vissiin töllön ääreen kattomaan suomen jääkiekkopeliä :p Saa nähä saanko postausta tänäänkään vielä valmiiksi, mutta semmone on kyllä tulossa :p Josko viimestää huomenna ku on vapaapäiväkin niin sais kirjoteltua loppuun :)
      Mutta meillä on menny hyvin, pissakakkarumbaa ja sitärataa :D

      Poista