Ilona

lauantai 11. toukokuuta 2013

Seinäjoki-City Collie

Naudan rustoluuta 10.5.2013
Käytihin tänään otsikon mukaisesti Seinäjoella Frinin kanssa. Päämääränä oli Musti&Mirri ja sieltä käväistiin tilailemassa nimilaatta pennulle. Valitsin luunmuotoisen laatan, kuten Awalla ja Hetallakin on. Awallahan on pinkki ja Hetalla punainen. Frinin väriksi valikoitui violetti. Mukaan tarttui myös kokonaista broilerinsydäntä, jauhettua poroa, sian luita sekä naudan niveliä ja putkia.
Samalla reissulla tutustuttiin pikkuisen kaupunkielämään, toisinsanoen siis vähän haahuiltiin parkkipaikalla ja siinä vieressä menevällä jalkakäytävällä. Kaikki oli pienelle niin uutta ja ihmeellistä, että ei sitä kävelyksi juurikaan voinut sanoa. Annoin Frinin kaikessa rauhassa haistella ja kattella maailman menoa ja kyllähän se siitä reipastui kun tottui ohikulkeviin autoihin yms. Pentu sai myös paaaljon silityksiä ja ihastelevia katseita vierailta ihmisiltä; pari meinasi sen jopa ihan käsistä viedä! ;) Monen suusta kuuli miten nätti pentu on; hienon värinen, kivan kokoiset silmät, isot tassut "ei kasva rimppakinttua" jne.. :D
















Matolääkekuuri aloitettiin eilen, perjantaina (10.5.). Makkaranpalan sisään piilotin Flubenol 220mg -tabletin, ja hyvin maistui. Eihän tuo pentu edes huomannut, että makkaranpalassa mitään "ylimääräistä" edes oli ;p






Awa ja Heta viettivät päivällä aikaansa ulkona, takapihan aitauksessa. Kolmisen tuntia ne siellä yhteensä hömpöttivät ja kun sisälle pääsivät, olivat kyllä väsyneitä. Suihkuttelujen kautta menivät suorinta tietä unille.

Ilmoitin meidät Frinin kanssa Seinäjoella 18.6. alkavalle pentukurssille, jonka järjestää Koirakoulu Fiilis. Toivotaan, jotta päästään mukaan :)

Jos olette muuten banneria vailla esim. blogiinne, niin osallistukaahan BeaTheShepherd -blogissa olevaan arvontaan, jossa voi siis voittaa bannerin! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti