Ilona

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Jurvan mätsäri

Suupohjan Koirakerho Ry järjesti tänään koirien match show'n Jurvassa, jonne lähdin Frinin kanssa harjoittelemaan ensi viikonlopun Seinäjoki KV:tä varten. Tuomarina pennuilla Leea Närvä (Kennel Ruttunaaman). Samalla kyydillä mätsäriin matkusti myös Linda koiriensa Kurkon ja Sumun kanssa ☺



Frini seistäpönötti taas oikein mallikkaasti! Vähän piti jalkojen asentoa korjata; hyvin antaa jalkojaan siirrellä eikä ala täpistelemään, jos jalkoihin koskee. Välillä osaa myös itse siirtää jalkansa oikealle paikalle, kun vähän vain hipaisee sitä. Fiksu koira ;)
Frini myös ravasi kivasti ja antoi tuomarin kopeloida kaikin mokomin :D Hampaiden katsominenkaan ei tuottanut tänään ongelmia. Parikehästä saatiin kuitenkin sininen nauha, "vaikea valinta", sanoi tuomari.
Nauhakehässä taasen ravattiin sekä pönötettiin melko pitkään ja tuomari valitsi neljä jatkoon, me kuuluttiin niihin. Sitten tuomari sijoitti nelosen ja kolmosen, ja juoksutti vielä meitä ja toista koirakkoa kerran edestakaisin. Lopulta tuomari valitsi meidät ykkösiksi, mikä tarkoitti siis sitä, että Frini pääsi ensimmäistä kertaa BIS-kehään! :)



BIS-kehässä oli toinen toistaan hienompia koiria. Alkuun seisotettiin koiria ja sitten juostiin pari rinkiä, jonka jälkeen taas seistiin TOSI kauan. Lopussa ei Frini meinannut enää jaksaa seistä, mutta hyvin sain sen kuitenkin tsempattua loppuun asti. Meidät sijoitettiin seitsemänsiksi. Jee, Frinin kanssa ensimmäistä kertaa BIS-kehässä, kivaa! Hihi ^_^
Palkinnoksi saatiin pari pokaalia, pari vinkupehmolelua, matkajuomakuppi, herkkuja, puruluita, lahjakortti Faunattareen, karkkipussi ja 300g raksupussi Happy Dogilta :)


Tuloksena mätsäristä siis SIN1 BIS7 



Kehäilyn jälkeen Frini ja Kurko pääsivät vielä juoksentelemaan hetkeksi n. 6kk:n ikäisen englanninsetterin, Rompun (Sänkipellon Romina), kanssa! Kivaa näytti kaikilla olevan ja kyllä siinä viimeisetkin energiat kulutettiin, kun pellolla juoksenneltiin. Oli hyvä lähteä kotiin lepäilemään ja keräilemään voimia (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti