Ilona

torstai 12. joulukuuta 2013

12. luukku: Opintomatka Helsinkiin

Aikainen herätys.. Kello pärähti soimaan 05:20, koska lähdettiin kuudelta Kauhajoen maatalousoppilaitokselta ajamaan kohti Helsinkiä. Kyseessä siis parin päivän opintomatka. Tänään vierailtiin Hyvinkäällä Koirakylpylä OnnenKoirassa, Vantaalla Opaskoirakoululla sekä Helsingissä Tropicariossa. Kaikki kohteet olivat varsin mielenkiintoisia!















Aiempi suunnitelma oli, että kylpylän sijaan olisimme käyneet tutustumassa poliisikoirakouluun, mutta se tutustuminen sitten peruuntui muistaakseni jonkin koulutuspäivän takia. Harmittihan se, poliisikoirakoulu olisi ollut todella mielenkiintoinen! Mutta kyllä kylpyläänkin oli mielenkiintoista päästä tutustumaan; ikinä ennen en sellaisessa ollut käynytkään. Kyseessä on Suomen suurin koirakylpylä, jonka yhteydessä on myös koirahotelli ja paikassa voi käyttää koiran myös hieronnassa ja fysioterapiassa. Tiloissa toimii myöskin trimmauspalvelu. Tiloista löytyy myös suolahuone, joka on luonnonmukainen hoitomuoto erityisesti hengitystie- ja iho-ongelmissa.















Opaskoirakoulun tehtävänä on kasvattaa, kouluttaa ja luovuttaa käyttöön opaskoiria sokeille ja vaikeasti heikkonäköisille. Koulu kasvattaa itse lähes kaikki tarvitsemansa koirat.

Tropicariossa sitten vaihtuikin karvaiset eläimet karvattomiin. Käärmeitä, liskoja, hämähäkkejä, skorpioni, kilpikonnia.. Onhan ne lasin takaa katsottuina varsin kiehtovia eläimiä, joskaan käsiini en semmoista tahtoisi..















Tutustumiskäyntien jälkeen meille jäi hyvin aikaa shoppailuun ostoskeskus Jumbossa. Tosin eipä sieltä tullut juuri mitään ostettua, ajattelin säästää rahani huomista Messaripäivää varten! ;p Ainiin, bongattiinhan me T:n kanssa siellä sentäs Ismo Alanko. Ois ehkä pitänyt juosta perään ja ottaa kuva Seiskaan "Ismo Alanko shoppaili Vantaan Jumbossa! Omg!" ;P :D
Majoituttiin Eurohostelliin ja tytsyjen kanssa käväistiin hostellin pubissa siemailemassa yhdet. Huomenna täytyy nousta sängystä reippaasti seitsemän aikoihin. Vartin yli kahdeksan lähdetään kohti Messukeskusta ja Helsinki Winner 2013 -näyttelyä!
Nyt siis äkkiä nukkumaan, että aamukin tulee nopeammin :P







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti