Ilona

lauantai 14. joulukuuta 2013

14. luukku: Talvitakit esittelyssä

Esittelen teille nyt lauman talvitakit! Kyllä, jokaisella sellainen on, tosin aika vähälle niiden käyttö jää. Hetalle tulee puettua herkimmin, se kun jäätyy kaikista helpoiten. Awa sietää pakkasta vähän enemmän, joten sille puen takin yleensä, jos mittari huitelee alle -20asteessa.. Frini nyt pärjää turkkinsa kanssa helposti pakkasilla, mutta esim. riehumisten jälkeen yleensä nakkaan sille takin päälle.
Mutta nyt itse asiaan eli niihin takkeihin. Mistä ne on hankittu/kuka tehnyt, minkä hintaisia olivat jne..


Awan takin on tehnyt Heidi Lampela. Hän tekee mittatilauksesta mantteleita, haalareita, pantoja yms. ja malliston nimi on Valto-tuotteet.
Erittäin tyytyväinen olen ollut takkiin, mikä Awalla on nyt toista talvea. Se on edelleen kuin uuden veroinen! Okei, eihän se nyt jatkuvasti käytössä olekaan, mutta välillä on meno ollut aika riehakastakin takki päällä, joten voisi kuvitella, että edes jostain jokin sauma repsottaisi tms. Mutta ei vaan repsota.

Ilmoitin Heidille tarvittavat mitat ja postissa saapui juuri oikean kokoinen takki. Takkiinhan saa materiaalit valita itse - ja sitä valinnanvaraa on paljon! Oli hieman vaikeuksiakin päättää Sitä Oikeaa kangasta yms, mutta lopulta sain päätöksen tehtyä.
Takki oli myös melkoisen nopeasti valmis! Tokihan tuohon vaikuttaa miten pitkät jonot mahtaa olla, mutta sitähän voi kysellä ennen kuin tilaa, niin eiköhän Heidi osaa sitten sanoa miten kauan suunnilleen tuotteen valmistuksessa menee! :)

Hintaa takille tuli 45€. Mittatilaustyöksi en pitänyt tuota ollenkaan pahana hintana. Sain kuitenkin persoonallisen ja kestävän takin pystykorvalleni ♥
Heidille kiitos!
















Hetan takin on myös tehnyt Heidi. Tämäkin takki ollut erittäin kestävä ja Hetalle juuri sopiva! Takin kangas on ylisöpö! Niin ihana, jottei toista oo ♥ Tuo takki on niin Hetan näköinen! ^_^
Hintaa tälle takille tuli 35€. Ei sekään paha hinta ollenkaan. Heidille myös iso kiitos tästä!

Frinin takki on Hurtan sininen talvimantteli, jossa heijastinteret sivuilla. Hurtan logo on myös heijastava. Paikallisesta lemmikkiputiikista satuin oikean kokoisen (koko 60) manttelin bongaamaan ja oli aika maukkaassa alennuksessa, joten pakkohan se oli ostaa! Oikea hinta oli tarkalleen 59,90€, mutta sain manttelin 20eurolla!
Lähinnä takki tulee siis olemaan käytössä esim. agilityn yhteydessä jäähdyttelyissä, etenkin talvisin/keväisin/syksyisin kylmemmillä keleillä.



















Tämmöisiä takkeja meitin hurttimuksilla siis on. Millaisia takkeja teillä on?

2 kommenttia:

  1. Meillä on kolme Hurtan talvimanttelia, väreinä; Fern green, Cranberry & sininen

    VastaaPoista