Ilona

perjantai 13. joulukuuta 2013

13. luukku: Helsinki Winner '13















Tänään lähdettiin hostellista vartin yli kahdeksan aikoihin kohti Helsingin Messukeskusta ja Koira2013 -tapahtumaa (Helsinki Winner 2013).
Heti paikanpäälle päästyäni suuntasin huskykehälle tarkastamaan tilanteen, jotta koska kaverin Lumppis on kehässä; tunnin verran ainakin menisi, joten lähdettiin sitten kiertelemään hallissa.
Mentiin katsomaan bouvier-kehää ja ehdittiinkin se katsoa loppuun saakka, koska siihen kehään ei kovin montaa koiraa ollut ilmoitettuna. Sitten taas suunta huskykehälle, josta saatiin taas kääntyä, koska junnunartut eivät olleet vielä edes alkaneet..
Tästä suunnattiin yläkertaan tanskandoggikehälle, jossa Sannan Caapon olisi pitänyt pian kehäillä.. No sielläkin oli vähän aikataulut myöhässä, joten takaisin alas katsomaan huskyja ja tällä kertaa Lumiakin pääsi jo kehään ja kävi hienosti nappaamassa ERI:n! :)

Caapon kehää ei sitten ehdittykään näkemään, joten suunnistettiin luennolle, jossa eri koira-alan ihmiset esittäytyivät ja kertoilivat työstään ja taustoistaan; miten ovat päätyneet alalle yms.. Tästä tallusteltiin sitten Tapahtumakehän laidalle tutustumaan DOBOon.. Kyllähän se aika kivalta touhulta näytti, voisi joskus itsekin kokeilla :')



Ja sitten visiitti pk collie -kehän laidalla, viimeinkin! Joskin se oli aika pikainen visiitti, sillä vatsa huusi RUOKAA! Pienen hetken etsittiin ruokapaikkaa, kunnes löydettiin tuttu ja turvallinen Hese. Sinne siis.. Palvelu oli mukavan ripeää ja saatiinkin ruoat nopeasti. Syötiin melko vauhdilla, ja lähdettiin takaisin kiertelemään kehiä. Pk collie -kehää hetkeksi seurailemaan, mutta sitten oli PAKKO lähteä shoppailemaan, koska aika alkoi olla vähissä; puoli neljältä kun piti jo olla takaisin linja-autossa.. Hyvin olisin saanut vielä ainakin tunnin kulumaan tuolla, niin olisi saanut rauhassa kierrellä kojut yms. Mutta noh, tulihan sitä nytkin ihan mukavasti osteltua kaikkea tarpeellista ja ei-niin-tarpeellista ^^'
Ostin mm. Pk collie-avaimenperä, kolme ISOA puruluuta (jouluksi tietty), paketti pienempiä puruluita, parit narulelut, nännikumin, Froliceja, lahjapakkaus jossa aktivointi"pallo", pari herkkutikkua sekä letitetty puruluu.. Olikohan vielä jotain? :D Ruokanäytepussejakin tuli napsittua mukaan ohimennen mm. Joseralta sekä Jeppeltä.
















Etsin myös sellaista sinertävää laukkua, missä olisi pk collien kuva.. Vaan ei löytynyt. Sellaisia ei edes kuulemma ole.. Mikä pettymys! :( Ja kovasti ihmettelenkin asiaa.. Collie nyt kuitenkin on suhtkoht suosittu rotu. Lyhytkarvainen collie kyllä löytyi.. Hetken jo mietin, että otan sen, mutta EI. Pk sen olla pitää, koska sellaisen omistankin! ^^' Olisi niin kätevä ottaa sellainen laukku mukaan mätsäreihin yms! Ja olisihan se nyt tyylikkäämpi kuin tuo mun nykyinen turkoosi Eastpak:n reppu.. :P Eastpak:n voisi pitää treenireppuna ja laukun saisi näyttely-/mätsärilaukuksi eikä aina tarvitsi erikseen täytellä tarpeellisilla tavaroilla/tyhjätä repusta pois ylimääräisiä tavaroita :D Mutta ei voi mitään.. Ehkä mä joskus löydän jostain jonkun vastaavanlaisen. Jos joku tietää jotain kivoja rotulaukkuja, niin saa vinkata! ;P

Mutta ei siinä, shoppailut tuli shoppailtua ja koirat nähtyä; niin ne upeat kuin vähän erikoisemmatkin (jos nyt sanotaan näin..). Nyt sitten taas odotellaan innolla ensi vuoden Messaria; huomenna ja ylihuomenna kun ei tule sinne enää mentyä :p
Kuvia löytyy vähän lisää täältä.


Jokaiselle tänäpäivänä menestyneelle sekä tuloksiina tyytyväisille oikein paljon onnea!

Ja tietenkin huomenna ja ylihuomenna kehäilemään meneville isot tsempitykset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti