Ilona

lauantai 15. helmikuuta 2014

Kalajärven Prinsessa & Prinssi -mätsäri


Kalajärven Prinsessa & Prinssi -tapahtumaan osallistuttiin tänään Hetan ja Frinin kanssa. Tapahtuman järjesti Lakeuden Karvakorvat ry. Kyseessä siis mätsäri, mutta luokkina pelkästään nartut ja urokset. Alkuun suunnittelin lähteväni vain Hetan kanssa, mutta sitten katselin noita tulevia mätsäreitä, niin niitä ei ollut tällä tietoa muita kuin tämä ja huominen Kauhajoen pentumätsäri, joihin Frinin kanssa päästäisiin treenailemaan ennen maaliskuussa olevaa Seinäjoen ryhmänäyttelyä. Joten anteeksi vain kaikille uroskoirien omistajille.. Frinin juoksut ovat kyllä ihan loppusuoralla, voisi jopa sanoa, että ohitse, mutta kyllä se varmasti vielä vähän urosten nenään hyvälle haisee.. Mutta siltä ainakin näytti, että ketään ei haitannut. Yritin kuitenkin Friniä pitää sivummalla ja tämä, että nartut & urokset olivat vielä eri luokissa, oli vain hyvä juttu tässä vaiheessa :')


Luonnollisesti ilmoittauduttiin narttuihin, jotka tuomaroi Sara Lahti. Heta numerolla 18 ja Frini numerolla 20. Ensin siis kehään Hetan kanssa, joka ravasi tomerasti ja seisoskelikin suhtkoht hyvin. Saatiin punainen nauha.
Sitten heti perään Frinin kanssa kehäilemään ja sekin esiintyi hyvin! Seistäpönötti paikoillaan tosi kivasti ja ravasikin sujuvasti! Eikä edes yhtään yrittänyt nyppiä mua lahkeista! Tästä saatiin myös punainen nauha.

Sitten probleema. Kummallakin koiralla punainen nauha, mistä saan toisen esittäjän? :D Onneksi eräs Heidi oli koiransa kanssa paikalla ja heillä sininen nauha, joten kävin kysymässä viitsisikö hän millään viedä joko Hetan tai Frinin kehään. Lupautui viemään. Annoin sitten Hetan hänelle, koska halusin itse harjoitella Frinin kanssa maaliskuun ryhmistä varten. Sen mitä ehdin katsoa, niin hienosti Heta meni Heidin kanssa! :)
Juostiin pari rinkiä ja sitten seisotettiin. Heta valittiin PUN4 -sijalle! Me Frinin kanssa vielä odotettiin "tuomiota". Tuomari sijoitti kolmannen ja sitten vielä juoksutti pari rinkiä meitä ja toisena kehässä ollutta koirakkoa. Vielä kerran seisomaan ja PUN1 -sijoitus napsahti meille! Samalla Frini siis "Kalajärven Prinsessa 2014" :D
Palkinnoksi Frini sai pokaalin, 15kg Jeppe -raksuja ja pari lahjakorttia. Hetalle pikkupussi RC-raksuja ja ruokakuppi. Palkinnot olivat tosi hyvät, ottaen huomioon, että mätsäri oli järkätty parin viikon varoitusajalla, kun olivat saaneet pyynnön järjestää mätsäri Kalajärvellä olevan talvitapahtuman yhteyteen. Tosin itse talvitapahtuma oli jouduttu perumaan vähäisen lumimäärän vuoksi, mutta mätsäriinhän lumimäärä ei vaikuttanut, joten se järkättiin normaalisti. Ja pitää myös ottaa huomioon, että ilmomaksu oli ainoastaan 2e! Joten isot plussapisteet menee kyllä täältä mätsärin järkkääjille :)

Kalajärven Prinsessa
Prinsessa & Prinssi
Prinsessa & Prinssi (belgianpaimenkoira Riku)

Lisäksi ISOT KIITOKSET vielä Heidille, kun veit Hetan kehään sekä kuvaajalle kiitokset kuvista! :)

Kotona vielä palkintoposeeraukset (ja kuvanlaatuhan on mitä mainioin.... :D)

2 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea! Vitsit kun meillä päin ei järjestetä tollasia :/ Mekin oltiin 15.2 mätsärissä, tosin meidän mätsäri oli Salossa, sieltä nappasimme mukaan SIN1 sijoituksen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Menihän sekin sitte hienosti, kun SIN1 olitte. Onnittelut :)

      Poista