Ilona

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pentumätsiä Kauhajoella


Päästiin kuin päästiinkin Frinin kanssa vielä pentumätsäriin :P Joskin nyt tosiaan taidettiin olla viimeistä kertaa sen iän puolesta pentuluokassa (ellei nyt sitten jostain putkahda esiin mätsäriä ennen maaliskuun 12.päivää). Mätsärissä oli luokkina "pienet pennut 4-9kk" ja "isot pennut 9-18kk", joten oltiin siis isoissa pennuissa, jotka tuomaroi Piia Kesti (Kennel Kestikievarin).

Frini esiintyi hyvin! Saan olla kyllä erittäin tyytyväinen siihen. Mitä nyt muutaman kerran kehässä haukahti, kun piti odotella, että meitä tultaisiin arvostelemaan ja käpälöimään, mutta sitten taas kun sai käskyn seistä, niin keskittyi hienosti. Ravaaminenkin sujui hyvin; ainoastaan kerran meinas alkaa napsimaan mun housunlahkeita, mutta sain estettyä sen aikeet ajoissa, kun tunsin remmin kiristyvän. Sen jälkeen menikin sitten hyvin eikä ongelmia ollut :)
Punaisen nauhan arvoisesti Frini esiintyi tänään, sijoitusta ei tullut. Mutta saatiinpahan tosi hyvää harjoitusta ens kuun ryhmänäyttelyä varten!


Ensi viikolla pitäisi vissiin yrittää muistaa ilmoittaa neiti Vaasan kansainväliseen koiranäyttelyynkin, jos aikoo halvimmalla ilmohinnalla sen sinne ilmoittaa :p

Kuvista jälleen ISO kiitos Sannalle! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti