Ilona

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hyppy-putki -treeniä


Omatoimisesti käytiin treenaamassa kentällä vähän kaikenlaista. Hyppy-putki -rataa vähän pidemmälti mentiin ei-niin-onnistuneesti, mutta myös onnistuneesti. Mut pääasiassa kuitenki ihan onnistuneesti, ainaki omasta mielestä. TÄSTÄ pääset Youtuben puolelta katsomaan videon treeneistä :)
No mutta kuitenkin; alkuun tosiaan raahasin pari putkea kentälle, hypyt annoin olla niillä kohdilla missä olivat kentälle tullessamme. Hyppykorkeudeksi asetin 35cm.

Pari kertaa rimat tippui, kerran juoksi suoraan päin rimaa ja katsoi mua hölmistyneenä "oho, oliko siinäki rima!? Olisko siinä pitäny hypätä?" :D .. Muutaman kerran juoksi esteen ohi, mikä johtui selkeästi mun omista ohjausmokista; mun oma rintamasuunta oli ihan toiseen suuntaan missä este mikä olisi pitänyt suorittaa.. Ja koirahan meni sinne minne mun rintamasuunta osoitti. Ei koira sais olla noin osaava tällaisella tumpelolla :'D Mut ei mun ehkä tarvitsekaan vielä olla mikään pro, tätä lajia on takana vasta niiiiiin vähän.. Joten ei stressiä ;)

Takaakiertoja sekä välistävetojakin treenailtiin - ihan kivasti meni! En nyt tiedä teinkö tuon välistävedon oikein, mutta ainakin se onnistui (jotenkin) ^^'
Putkiin sujahti vikkelään, niissä ei valittamista :)

Kontaktitreeniäkin otettiin pikkupätkät lopuksi, hyvin sujui vaikka vähä yritti steppailla etujaloillaan, mut kuitenkin meni paremmin kun maanantain alkeiskurssilla ♥ Ehkä se pian alkaa hoksaamaan, että tuossa EI stepata :P



Eilen (5.6.) käväistiin myös lämpimän sään kunniaksi tuollaisella pikkuisella lammella vähän kahlailemassa. Uimaan saakka neiti ei aivan mennyt (olisi varmasti mennyt, jos itse olisin mennyt edellä) - joskin lammikko oli sen verran matala ettei tarvinnutkaan edes pakosti uida. Lelua yritin heitellä syvimpiin kohtiin, mutta ei se koskaan osunut niin syvään kohtaan, että Frinin olisi tarvinnut uida.. Ehkä taas ensi kerralla sitten uimaan saakka. Tekeehän tuo vedessä kahlaaminenkin ihan hyvää lihaksistolle, mutta uiminen toki olisi vielä parempaa liikuntaa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti