Ilona

tiistai 17. kesäkuuta 2014

SUKK Agility Cup 2014 ~ 1. osakilpailu

Tänään lähdettiin kohti Jurvaa, jonne onkin meiltä vain noin parinkymmenen minuutin ajomatka, ja osallistuttiin elämämme toisiin agiepiksiin Frinin kanssa. Tällä kertaa kyseessä oli Suupohjan Koirakerhon järjestämä Agility Cup, jossa on kolme osakilpailua. Tämänpäiväinen oli osakilpailuista ensimmäinen ja tarkoitus olisi jokaisessa osakilpailussa käydä :)

Osallistuimme supermölliluokkaan ja hyppykorkeudeksi valitsin 30cm (vaihtoehtoina 20cm, 30cm tai 40cm), tuomarina toimi Sari Mikkilä. Viimekertaiseen (LAGU:n episten) supermölliluokkaan verrattuna, tämänpäiväinen rata oli paljon sopivampi tämmöiselle aloittelijalle. Esteitä oli yhdeksän (LAGU:n epiksissä 16 :D) ja ohjauspuolenvaihtoja kaksi - nekin helpohkoissa kohdissa.

Frini toimi mahtavasti - oli hyvin kuulolla koko ajan! Itsekään en säheltänyt ainakaan mitään kovin suurta :D Radan jälkeen oli ihan huippufiilis; me tehtiin nollarata!! Katsottiin loput supermöllit ja jäätiin kuulemaan tuloksia sekä odottamaan palkintojenjakoa. Yllättäen me pääsimme sijalle kaksi! Aikaa meillä radan suorittamiseen meni 13,53 sekuntia :) Palkinnoksi saimme pienen puruluun lisäksi valita haluamamme lelun; käteen tarttui punottu köysilelu - se on ainakin mieluinen ja kestävä! :)
Miia-siskolle kiitokset videoinnista ja Jennille (sekä Kikille & Bellalle) kiitokset seurasta :)



Loppuun vielä video supermölleilystä:

2 kommenttia:

  1. Me ollaan Tiidan kanssa ja ihan alottelijoita agissa. Näiden sun postausten jälkeen tulee itellekin kauhea into lähteä supermölleilemään! :D en vaan tiedä uskaltaako sitä vielä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskaltaa, uskaltaa :P Itsekin jännitin ekoja supermöllejä ihan hirveesti ja se näkyi kyllä radallakin, olin ihan ulkona välillä :D Mutta eipä se haitannut, kivaa oli silti. Tämä toinen supermölleily jännitti myös vähän, mutta kun mentiin kentälle niin se jännitys kaikkosi. Sain jotenki itteni siihen mielentilaan, että 'tää on treeniä, otetaan treenin kannalta' enkä aatellut radalla ollenkaan, että meidän menoa seuraa parikymmentä silmäparia :D
      Ja nämä supermölliradat on varmasti vielä pitkään meille ne sopivimmat radat (kun on vaan hyppyjä ja putkia). Mölliluokassa on sitten useimmiten A-este, puomi.. Ja niitä ei olla menty kokonaan vielä ollenkaan (harjoiteltu alastulokontakteja vasta :)), joten ei meidän kannata lähteä edes niitä kokeilemaan ekaa kertaa 'kisoissa' :)

      Poista