Ilona

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäkuppi 2014 ~ 2. osakilpailu

"Sähän nyt oot innostunut", tuumasi kaveri, kun kuuli minun ja Frinin olevan tänään menossa jälleen agiepiksiin supermölleilemään (radalla hyppyjä ja putkia). Silloin täytyy mennä, kun innostaa! Kyseessä siis LAGU:n järjestämän Kesäkupin 2. osakilpailu. Vähän mietiskelin toki, että millaisen radan tuomari tällä kertaa supermölleille rakentaa, viime kertainen kun oli itselleni melko haastava :D Hyppykorkeuden sai tosiaan taas itse valita, meille siis rimat 35cm:n korkeudelle.

Tuomarina toimi Sonja Mäkikangas ja olipa hän kyllä radan väsännyt! Oli venkslaamista ja muistamista ja ohjauspuolenvaihtoja jajaja... Radalla esteitä oli 19 kappaletta. Sanoin jo alussa ääneen, että mä en tule muistamaan tuota rataa ja niinhän siinä sitten kävikin. Alku meni hyvin, voisi jopa sanoa, että tosi hyvin. Mutta sitten tapahtui se, mistä olin ennen lähtöä jo piruja maalannut seinille; totaalinen blackout - unohdin radan. Häkellyin, menin ihan sekaisin ja pakka hajos käsiin :D Frini kieltäytyi putkestakin, mutta tähän syynä taisi olla vain ja ainoastaan se, että meikäläinen käski "hyppäämään" vaikka kuitenkin ohjasin koiraa putkeen. Vähemmästäkin sitä pieni lassityttö hämmentyy.. :P
Tämän jälkeen hukkasin koiranikin hetkeksi :D Tuon radan unohtamisen jälkeen loppurata olikin yhtä sekaamista ja löntystelyä! Koko ajan vain jouduin keskittymään siihen, että "MISTÄ SITTEN, MISTÄ SITTEN!?" ja ohjaaminenkin ihan meinasi unohtua.. Enkä ymmärrä miksi tuossa viimeisillä hypyillä vaihdoin ohjauspuolta, kun sen olisi voinut pitää samanakin.. Noh, ehkä ensi kerralla sitten paremmin :P (seuraava kerta onkin vasta elokuun alussa :p)


Meidän tulosrivi näytti tämmöiseltä:
Aika 63,44
AV 13,44
RV 20
Tulos 33,44
Sijoitus 6/7
Radan ihanneaika 50s



Tähän loppuun vielä video supermölleilysähläyksestä :P


Ps. Annoin kyllä sähläämiset itselleni anteeksi, oli tuo sen verran vaikea rata aloittelijoille.. :p

2 kommenttia:

  1. Hitsit, oot kyllä tartuttanut tän innostuksen nyt mullekin! :D Kai se täytyy itekin lähteä Tiidan kanssa supermölleilemään Lohjalle parin viikon päästä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :P Menkää ihmeessä! Toivottavasti siellä vain on vähän enempi supermöllitasoinen rata, kuin tämä meillä ollut... ^^'

      Poista