Ilona

lauantai 4. lokakuuta 2014

Koiravalokuvauspäivä


Lokakuu riensi äkkiä kuvioihin ja syksy saapui yhdessä hujauksessa. Ennen lumentuloa pitäisi koirista ehtiä ottamaan syksyisiä kuvia - tottakai. Tai itseasiassa Frinistä Sanna jo tänään ottikin parit syksyiset kuvat - iso kiitos siitä! :)

Josko sitä tulevalla viikolla ehtisi jossain välissä lähteä ulkoiluttamaan koirien lisäksi myös kameraa ja saisi syksyiset kuvat myös Awasta ja Hetasta. Löytyisipä vain jokin hyvä paikka missä kuvat ottaisi... Hmm.

Tänään tosiaan oltiin Frinin kanssa Karijoella, jossa Sanna järjesti koiravalokuvauspäivän ja minä toimin avustajana; pääasiassa yritin siis saada koiria katsomaan kameran suuntaan jne. Yhden pk collien seisotin ja omistajansa olivat kauempana huikkimassa saadakseen koiraan ryhtiä. Aloitimme koirien kuvaamisen puoli kahdentoista aikoihin ja lopetimme muistaakseni joskus puoli kuuden paikkeilla. Koiriaan kuvattavaksi oli ilmoittanut viisi henkilöä. Kuvattavia koiria taasen oli yhteensä 17, joista pitkäkarvaisia collieita jopa kymmenen. Ihanaa! Lisäksi kuvattavana kävi neljä seropia, yksi shih tzu, yksi cottoni ja yksi flätti. Mielenkiintoinen päivä. Kuvattavat ja omistajansakin olivat erittäin mukavia tapauksia :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti