Ilona

torstai 14. toukokuuta 2015

Helatorstain mätsäri


Hetan kanssa lähdettiin Nurmon Prisman parkkipaikalle mätsäriin, jonka järjesti Eepee. Tapahtuman tuotto meni VAPEPA Etelä-Pohjanmaalle (vapaaehtoinen pelastuspalvelu). Pienet koirat tuomaroi Seppo Pohjanoksa (kennel Pohjanukon).

Heta esiintyi ihan mukavasti ja antoi tuomarin käpälöidä rauhassa. Pöydälläkin Heta seisoi hyvin. Parinamme kehässä oli lk chihuahua. Tuomari tarkasteli myös parimme ja sen jälkeen pyysi vielä kerran kiertämään kehän ympäri yhdessä. Meille punainen nauha.
Punaisen nauhan saaneiden kehässä pönötettiin ja juostiin pari kierrosta ympäri ja sitten taas pönötettiin. Hetaa ei enää oikein kiinnostanut ravata ja nenä oli turhan paljon maata kohti. Niinpä meille kiitokset ja tuloksena tästä mätsäristä siis PUN-.




Kaikki osallistujat saivat pienet pussukat kiitokseksi osallistumisesta. Pussukat sisälsi; 150g HHC:n Chicken/potato -raksuja, 1kpl HHC:n lihatikkuja, S-pankin avaimenperän, kynän, kuulokkeet ja LähiTapiolalta pienen rasian karkkeja. Ihan mukava ylläri :)
Kehät oli tosi isot, siitä plussaa! Osallistujiakin oli melko paljon; pieniä vähän yli 40, isoja yli 50 ja pieniä reippaat 60! ^_^
 
Tällä kertaa ei palkintokuvaa ;)

2 kommenttia:

  1. Ulkoasusi on valmis, käy tsekkaamassa sähköposti. :)

    VastaaPoista
  2. Kolmas koira vasemmalta meidän kanssa samoissa nly harkoissa käyvä :)

    VastaaPoista