Ilona

perjantai 29. toukokuuta 2015

Omatoimiaksaa

Kuva otettu 10.7.2014
Käytiin Frinin kans kentällä treenailees omatoimisesti. Aikomuksena oli treenata keppejä, mutta se ajatus sitten kuivui kasaan, koska kentällä ei ollut verkkoja keppejä varten - ja me tarvitaan ne verkot.. Yritin niitä käydä halliltakin hakemassa, mutta eihän ne mun pikkuautoon mahtuneet.. Muutin sitten suunnitelmaa lennosta ja treenattiin pakkovalssia, takaakiertoja ja rengasta. A-estekin tehtiin yksittäisenä esteenä muutaman kerran.

A-este sujui ihan hyvin. Ekalla kerralla neiti vaan juoksi läpi - unohdin hidastaa sen menoa "shh" -käskytyksellä, jolloin se ymmärtää, että sitä Aata ei tulla alas ryminällä.. Uutta yritystä ja sujui - kummaltakin ohjauspuolelta. Ainut, että jäi 2on2off -asentoon vähän vinoon, mutta ottipa kontaktit sentään ^^' Pitää kyllä varmaan yrittää korjata tuota, että ei jäisi noin vinoon?

Takaakierrot meni kivasti, rimakorkeus 55cm ja hyvin loikki yli. Yksittäisenä siis otettiin näitäkin, muisteltiin miten tämä menikään. Ehkä seuraavalla kerralla kokeillaan taas yhdistää pariin hyppyyn.
Rengastakin treenailtiin. Targetin avulla palkkaus. Jätin koiran istumaan ja lähetin renkaalle, mutta mitäpä vielä, neiti menee renkaan ali ja hakee palkan.. Juu, targetti pois ettei palkkaudu väärin tehdystä työstä :D Koira taas istumaan, itse menin renkaan toiselle puolen niin, että näin koiran renkaan läpi. Lähtölupa ja "rrrengas", ja Frini loikkasi oikein. Tätä pari toistoa ja jätettiin siihen. Annetaan renkaan suorittamisen hautua mielessä.



Sitten vielä pakkovalssitreeniä. Videolle ehti tallentua oikein ensimmäinen toisto ja sitten olikin loppunut muistikortilta tallennustila - ja senhän huomasin vasta kotona :D No mutta kuitenkin, suhtkoht hyvin tuo harjoitus meni. Pari kertaa käännyin liian aikaisin ja Frini seurasi kuuliaisesti rintamasuuntaani ja ohitti hypyn toiselta puolelta. Loppuun onnistunut suoritus ja hirmuisen hyvällä mielellä kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti